Tradiční italská kuchyně s Petrem Hajným

Tento kurz již proběhl 03.11.2022. Prohlédněte si aktuálně vypsané kurzy. :)

Italská kuchyně patří celosvětově mezi ty nejoblíbenější.  Rozšiřte svůj italský repertoár o recepty našeho šéfkuchaře Petra Hajného

Společně si uvaříte: 

Antipasti

Pasta Carbonara

Risotto Milanese s krevetami

Telecí Saltimbocca

Sabayon, pečené ovoce a cantuccini

 

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků.  

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

Italská kuchyně patří celosvětově mezi ty nejoblíbenější.  Rozšiřte svůj italský repertoár o recepty našeho šéfkuchaře Petra Hajného

Společně si uvaříte: 

Antipasti

Pasta Carbonara

Risotto Milanese s krevetami

Telecí Saltimbocca

Sabayon, pečené ovoce a cantuccini

 

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků.  

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

Kurzem Vás provede

Petr Hajný

Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v pražském hotelu InterContinental, po vyučení nastoupil  do vyhlášené restaurace Flambé, působil jako šéfkuchař restaurací U Závoje, Piano Nobile, Chagall's...

Celý Petrův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena
 

Zajímavosti o Petrovi

  • Petr je jeden z největších machrů na omáčky vůbec a o své majstrštyky se s vámi podělí během našeho kurzu Omáčky. 
  • Petr chtěl být původně automechanik, stejně jako jeho otec, ale nakonec se vydal na dráhu kuchaře.