Vánoční speciál s Petrem Hajným

  • Volná místa: 5
  • Konání: 08.12.2022 17:00
  • Délka kurzu: 4 hod.
  • Cena: 3000 Kč

Speciální vánoční kurz šéfkuchaře Petra Hajného, aneb příprava štědrovečerní večeře krok za krokem. Petrovy rady a tipy jak vybrat toho nejlepšího kapra, jeho příprava, kuchání, vykostění a filetování. 

Na kurzu si společně připravíte polévku z kapra, řízek a to jak vepřový tak i tradiční z kapra, ale i vídeňský bramborový salát.  

 

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků.  

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

 

Speciální vánoční kurz šéfkuchaře Petra Hajného, aneb příprava štědrovečerní večeře krok za krokem. Petrovy rady a tipy jak vybrat toho nejlepšího kapra, jeho příprava, kuchání, vykostění a filetování. 

Na kurzu si společně připravíte polévku z kapra, řízek a to jak vepřový tak i tradiční z kapra, ale i vídeňský bramborový salát.  

 

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků.  

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

 

Kurzem Vás provede

Petr Hajný

Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v pražském hotelu InterContinental, po vyučení nastoupil  do vyhlášené restaurace Flambé, působil jako šéfkuchař restaurací U Závoje, Piano Nobile, Chagall's...

Celý Petrův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena
 

Zajímavosti o Petrovi

  • Petr je jeden z největších machrů na omáčky vůbec a o své majstrštyky se s vámi podělí během našeho kurzu Omáčky. 
  • Petr chtěl být původně automechanik, stejně jako jeho otec, ale nakonec se vydal na dráhu kuchaře.