Chuť Krkonoš s Michalem Húskem

Tento kurz již proběhl 22.11.2022. Prohlédněte si aktuálně vypsané kurzy. :)

Šéfkuchař vyhlášených krkonošských restaurací Savoya a Soyka, Michal Húsek, vám na svém kurzu ukáže jeho moderní českou kuchyni inspirovanou přírodou, respektující sezónnost a dostupnost čerstvých surovin.

Společně si připravíte to nejlepší z obou jeho restaurací.  

Tarhoňa, brynza, špek, krkonošské houby, pažitka 

Rychlé „carpaccio“ v pepřové krustě, celerová remuláda, hrubozrnná hořčice, kedlubna, kedlubnové pesto 

Krknošské kyselo, pošírované vejce, sezónní houby, pečená brambora 

Lososovitý pstruh, kysané zelí, nakládaný zázvor, variace z brambor 

 

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků.  

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

 

Šéfkuchař vyhlášených krkonošských restaurací Savoya a Soyka, Michal Húsek, vám na svém kurzu ukáže jeho moderní českou kuchyni inspirovanou přírodou, respektující sezónnost a dostupnost čerstvých surovin.

Společně si připravíte to nejlepší z obou jeho restaurací.  

Tarhoňa, brynza, špek, krkonošské houby, pažitka 

Rychlé „carpaccio“ v pepřové krustě, celerová remuláda, hrubozrnná hořčice, kedlubna, kedlubnové pesto 

Krknošské kyselo, pošírované vejce, sezónní houby, pečená brambora 

Lososovitý pstruh, kysané zelí, nakládaný zázvor, variace z brambor 

 

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků.  

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

 

Kurzem Vás provede

Michal Húsek