Jan Vám ukáže tradiční francouzskou kuchyni
Připravíme si pokrmy tradiční francouzské kuchyně, ze které vycházejí světoznámé pokrmy a inspiruje se z ní celý svět.
Co si uvaříte
Pěna z foie gras s čokoládou a salátem
Račí polévka s kroketou
Losos pečený v listovém těstě s „choron“omáčkou
Telecí dušené na smetaně, grilovaná zelenina
Čokoládový fondant, vanilková zmrzlina, ovocný kompot
Jan Vám ukáže tradiční francouzskou kuchyni
Připravíme si pokrmy tradiční francouzské kuchyně, ze které vycházejí světoznámé pokrmy a inspiruje se z ní celý svět.
Co si uvaříte
Pěna z foie gras s čokoládou a salátem
Račí polévka s kroketou
Losos pečený v listovém těstě s „choron“omáčkou
Telecí dušené na smetaně, grilovaná zelenina
Čokoládový fondant, vanilková zmrzlina, ovocný kompot
Honza nejen šéfkuchařem hotelu Nautilus v Táboře, ale i kapitánem Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR. Šéfoval restauraci Zlatá Praha v hotelu Intercontinental i Francouzské restauraci v Obecním domě v Praze, procestoval svět a působil v Hong Kongu i Singapuru. Je také úspěšným absolventem intenzivního kurzu na institutu Paula Bocuse ve Francii a také se může pochlubit přípravou menu pro řadu známých osobností - amerického prezidenta – Baraka Obamu, prince Philipa či španělskou princeznu.
Kuchařinu Honza bere nejen jako svou práci, ale i jako své životní poslání. Byl by rád, pokud by si lidé více uvědomovali, že to, co jí, je kultura národa.