Grilování k létu bez pochyby patří a pořádným šťavnatým burgerem určitě potěšíte nejednoho strávníka. S šéfkuchařem Petrem Hajným si projdeme celou jeho přípravu krok za krokem. Od receptu na nadýchanou bulku, přes rady a triky, jak na mleté maso a přípravu masového patty, nakládanou zeleninu, omáčky na dochucení. Ukážeme si i netradiční burgery - s trhaným masem či grilovanou zeleninou.
Grilování k létu bez pochyby patří a pořádným šťavnatým burgerem určitě potěšíte nejednoho strávníka. S šéfkuchařem Petrem Hajným si projdeme celou jeho přípravu krok za krokem. Od receptu na nadýchanou bulku, přes rady a triky, jak na mleté maso a přípravu masového patty, nakládanou zeleninu, omáčky na dochucení. Ukážeme si i netradiční burgery - s trhaným masem či grilovanou zeleninou.
Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v pražském hotelu InterContinental, po vyučení nastoupil do vyhlášené restaurace Flambé, působil jako šéfkuchař restaurací U Závoje, Piano Nobile, Chagall's...
Celý Petrův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena
Zajímavosti o Petrovi