Burgery na grilu s Petrem Hajným

Tento kurz již proběhl 12.07.2022. Prohlédněte si aktuálně vypsané kurzy. :)

Grilování k létu bez pochyby patří a pořádným šťavnatým burgerem určitě potěšíte nejednoho strávníka. S šéfkuchařem Petrem Hajným si projdeme celou jeho přípravu krok za krokem. Od receptu na nadýchanou bulku, přes rady a triky, jak na mleté maso a přípravu masového patty, nakládanou zeleninu, omáčky na dochucení. Ukážeme si i netradiční burgery - s trhaným masem či grilovanou zeleninou.

Grilování k létu bez pochyby patří a pořádným šťavnatým burgerem určitě potěšíte nejednoho strávníka. S šéfkuchařem Petrem Hajným si projdeme celou jeho přípravu krok za krokem. Od receptu na nadýchanou bulku, přes rady a triky, jak na mleté maso a přípravu masového patty, nakládanou zeleninu, omáčky na dochucení. Ukážeme si i netradiční burgery - s trhaným masem či grilovanou zeleninou.

Kurzem Vás provede

Petr Hajný

Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v pražském hotelu InterContinental, po vyučení nastoupil  do vyhlášené restaurace Flambé, působil jako šéfkuchař restaurací U Závoje, Piano Nobile, Chagall's...

Celý Petrův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena
 

Zajímavosti o Petrovi

  • Petr je jeden z největších machrů na omáčky vůbec a o své majstrštyky se s vámi podělí během našeho kurzu Omáčky. 
  • Petr chtěl být původně automechanik, stejně jako jeho otec, ale nakonec se vydal na dráhu kuchaře.