Asijské grilování s Láďou Dvořákem

  • Volná místa: 0
  • Konání: 17.08.2022 17:00
  • Délka kurzu: 3.5 hod.
  • Cena: 3000 Kč

Asijská kuchyně je po celém světě oblíbená pro svojí pestrost a hravost. Na našem kurzu Vás Láďa Dvořák naučí grilovat v asijském stylu. Připravíte si jeden z nejznámějších a nejoblíbenějších grilovaných pokrmů - satay. Špíz z kousků marinovaného masa, kterému grilování na dřevěném uhlí dodá neodolatelnou chuť. Těšit se můžete i na skvělé omáčky a další pochoutky z asijského grilu. 

Co budeme grilovat?

Korejské vepřové BBQ 

Taiwanský telecí pupek

Indonéské kuřecí Satay s arašídovo-kokosovým dipem

 

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků.  

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

 

Asijská kuchyně je po celém světě oblíbená pro svojí pestrost a hravost. Na našem kurzu Vás Láďa Dvořák naučí grilovat v asijském stylu. Připravíte si jeden z nejznámějších a nejoblíbenějších grilovaných pokrmů - satay. Špíz z kousků marinovaného masa, kterému grilování na dřevěném uhlí dodá neodolatelnou chuť. Těšit se můžete i na skvělé omáčky a další pochoutky z asijského grilu. 

Co budeme grilovat?

Korejské vepřové BBQ 

Taiwanský telecí pupek

Indonéské kuřecí Satay s arašídovo-kokosovým dipem

 

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků.  

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

 

Kurzem Vás provede

Láďa Dvořák

Láďa je majitelem a šéfkuchařem bistra Tamarind Tree, které vzniklo díky úspěšnému pop up projektu s dim sum knedlíčky. Své kuchařské zkušenosti s asijskou kuchyní, získal mimo jiné v restauraci Essensia (nyní Spieces) hotelu Mandarin Oriental Prague. Moderní thajskou kuchyni si osvojil na stáži v restauraci Sala Rim Naam hotelu Mandarin Oriental v Bangkoku. Absolvoval stáž v restauraci Dinner by Heston Blumental v Londýně. Pracoval na Šumavě v restauraci U Štěpána, v průhonické Babiččině zahradě.