Asijská kuchyně je po celém světě oblíbená pro svojí pestrost a hravost. Na našem kurzu Vás Láďa Dvořák naučí grilovat v asijském stylu. Připravíte si jeden z nejznámějších a nejoblíbenějších grilovaných pokrmů - satay. Špíz z kousků marinovaného masa, kterému grilování na dřevěném uhlí dodá neodolatelnou chuť. Těšit se můžete i na skvělé omáčky a další pochoutky z asijského grilu.
Co budeme grilovat?
Korejské vepřové BBQ
Taiwanský telecí pupek
Indonéské kuřecí Satay s arašídovo-kokosovým dipem
Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků.
K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.
Asijská kuchyně je po celém světě oblíbená pro svojí pestrost a hravost. Na našem kurzu Vás Láďa Dvořák naučí grilovat v asijském stylu. Připravíte si jeden z nejznámějších a nejoblíbenějších grilovaných pokrmů - satay. Špíz z kousků marinovaného masa, kterému grilování na dřevěném uhlí dodá neodolatelnou chuť. Těšit se můžete i na skvělé omáčky a další pochoutky z asijského grilu.
Co budeme grilovat?
Korejské vepřové BBQ
Taiwanský telecí pupek
Indonéské kuřecí Satay s arašídovo-kokosovým dipem
Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků.
K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.
Láďa je majitelem a šéfkuchařem bistra Tamarind Tree, které vzniklo díky úspěšnému pop up projektu s dim sum knedlíčky. Své kuchařské zkušenosti s asijskou kuchyní, získal mimo jiné v restauraci Essensia (nyní Spieces) hotelu Mandarin Oriental Prague. Moderní thajskou kuchyni si osvojil na stáži v restauraci Sala Rim Naam hotelu Mandarin Oriental v Bangkoku. Absolvoval stáž v restauraci Dinner by Heston Blumental v Londýně. Pracoval na Šumavě v restauraci U Štěpána, v průhonické Babiččině zahradě.