Jestli někdo umí a miluje paštiky tak je to Petr Hajný a ten vás také provede kurzem paštik. Vysvětlíme si základy a společně připravíme 3 druhy paštik.
Příprava paštik, je náročnečnější a cesta ke skvělé paštice může být krkolomnější, ale vy se nemusíte ničeho bát, Petr vás na této cestě provede všemi úskálími a dovede vaši PAŠTIKU k dokonalosti.
Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků.
K dispozici budete mít připravené veškeré suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.
Jestli někdo umí a miluje paštiky tak je to Petr Hajný a ten vás také provede kurzem paštik. Vysvětlíme si základy a společně připravíme 3 druhy paštik.
Příprava paštik, je náročnečnější a cesta ke skvělé paštice může být krkolomnější, ale vy se nemusíte ničeho bát, Petr vás na této cestě provede všemi úskálími a dovede vaši PAŠTIKU k dokonalosti.
Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků.
K dispozici budete mít připravené veškeré suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.
Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v pražském hotelu InterContinental, po vyučení nastoupil do vyhlášené restaurace Flambé, působil jako šéfkuchař restaurací U Závoje, Piano Nobile, Chagall's...
Celý Petrův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena
Zajímavosti o Petrovi