PAŠTIKY

Tento kurz již proběhl 26.01.2023. Prohlédněte si aktuálně vypsané kurzy. :)

Jestli někdo umí a miluje paštiky tak je to Petr Hajný a ten vás také provede kurzem paštik. Vysvětlíme si základy a společně připravíme 3 druhy paštik. 

Příprava paštik, je náročnečnější a cesta ke skvělé paštice může být krkolomnější, ale vy se nemusíte ničeho bát, Petr vás na této cestě provede všemi úskálími a dovede vaši PAŠTIKU k dokonalosti.

 

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků.  

K dispozici budete mít připravené  veškeré suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

Jestli někdo umí a miluje paštiky tak je to Petr Hajný a ten vás také provede kurzem paštik. Vysvětlíme si základy a společně připravíme 3 druhy paštik. 

Příprava paštik, je náročnečnější a cesta ke skvělé paštice může být krkolomnější, ale vy se nemusíte ničeho bát, Petr vás na této cestě provede všemi úskálími a dovede vaši PAŠTIKU k dokonalosti.

 

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků.  

K dispozici budete mít připravené  veškeré suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

Kurzem Vás provede

Petr Hajný

Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v pražském hotelu InterContinental, po vyučení nastoupil  do vyhlášené restaurace Flambé, působil jako šéfkuchař restaurací U Závoje, Piano Nobile, Chagall's...

Celý Petrův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena
 

Zajímavosti o Petrovi

  • Petr je jeden z největších machrů na omáčky vůbec a o své majstrštyky se s vámi podělí během našeho kurzu Omáčky. 
  • Petr chtěl být původně automechanik, stejně jako jeho otec, ale nakonec se vydal na dráhu kuchaře.