Propadli jste kouzlu thajské kuchyně, jsou vám blízké výrázné a ostřejší chutě? Tak právě pro vá s je tento kurz s Láďou Dvořákem z Tamarind Tree. Společně budeme připravovat takové speciality jako DIM SUM knedlíčky s kachnou, SHU MAI knedlíčky a vepřovým masem, polévky WONTON a TOM KHA GOONG, nudle PAD WOON SEN a také THAJSKÝ KUŘECÍ SALÁT S NUDLEMI.
Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků.
K dispozici budete mít připravené veškeré suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.
Propadli jste kouzlu thajské kuchyně, jsou vám blízké výrázné a ostřejší chutě? Tak právě pro vá s je tento kurz s Láďou Dvořákem z Tamarind Tree. Společně budeme připravovat takové speciality jako DIM SUM knedlíčky s kachnou, SHU MAI knedlíčky a vepřovým masem, polévky WONTON a TOM KHA GOONG, nudle PAD WOON SEN a také THAJSKÝ KUŘECÍ SALÁT S NUDLEMI.
Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků.
K dispozici budete mít připravené veškeré suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.
Láďa je majitelem a šéfkuchařem bistra Tamarind Tree, které vzniklo díky úspěšnému pop up projektu s dim sum knedlíčky. Své kuchařské zkušenosti s asijskou kuchyní, získal mimo jiné v restauraci Essensia (nyní Spieces) hotelu Mandarin Oriental Prague. Moderní thajskou kuchyni si osvojil na stáži v restauraci Sala Rim Naam hotelu Mandarin Oriental v Bangkoku. Absolvoval stáž v restauraci Dinner by Heston Blumental v Londýně. Pracoval na Šumavě v restauraci U Štěpána, v průhonické Babiččině zahradě.