SUSHI

  • Volná místa: 3
  • Konání: 23.02.2023 17:00
  • Délka kurzu: 4 hod.
  • Cena: 2800 Kč

Co je sushi asi nemusíme nikomu vysvětlovat, ale jeho nefalšovanou a dokonalou přípravu určitě. Lukáš Želechovský je v tomto ohledu mistr svého řemesla a zasvětí vás do techniky přípravy, autentických surovin i správného servírování SUSHI.

Na začátek si rozbouráme lososa a následně se pustíme do přípravy rýže, protože ta je pro sushi nejdůležitější, a potom už jen zbývá, naučit se skvěle "motat" rolky a tvarovat nigiri.

Nemusíte se ničeho bát, Lukáš vše vysvětlí a pomůže i těm méně zkušeným, tak aby všichni dotáhli své SUSHI až na talíř.

 

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků.  

K dispozici budete mít připravené  veškeré suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

Co je sushi asi nemusíme nikomu vysvětlovat, ale jeho nefalšovanou a dokonalou přípravu určitě. Lukáš Želechovský je v tomto ohledu mistr svého řemesla a zasvětí vás do techniky přípravy, autentických surovin i správného servírování SUSHI.

Na začátek si rozbouráme lososa a následně se pustíme do přípravy rýže, protože ta je pro sushi nejdůležitější, a potom už jen zbývá, naučit se skvěle "motat" rolky a tvarovat nigiri.

Nemusíte se ničeho bát, Lukáš vše vysvětlí a pomůže i těm méně zkušeným, tak aby všichni dotáhli své SUSHI až na talíř.

 

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků.  

K dispozici budete mít připravené  veškeré suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

Kurzem Vás provede

Lukáš Želechovský

Než společně se svým kamarádem založil IKASU SUSHI, působil jako Head Chef v Nozomi Restaurants v Saudské Arabii, kam šel z  pražského Buddha Baru, který vedl 5 let. Lukáš  procestoval kus světa a čerpal zkušenosti, které vám rád předá v našich kurzech.

Celý Lukášův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena