Co je sushi asi nemusíme nikomu vysvětlovat, ale jeho nefalšovanou a dokonalou přípravu určitě. Lukáš Želechovský je v tomto ohledu mistr svého řemesla a zasvětí vás do techniky přípravy, autentických surovin i správného servírování SUSHI.
Na začátek si rozbouráme lososa a následně se pustíme do přípravy rýže, protože ta je pro sushi nejdůležitější, a potom už jen zbývá, naučit se skvěle "motat" rolky a tvarovat nigiri.
Nemusíte se ničeho bát, Lukáš vše vysvětlí a pomůže i těm méně zkušeným, tak aby všichni dotáhli své SUSHI až na talíř.
Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků.
K dispozici budete mít připravené veškeré suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.
Co je sushi asi nemusíme nikomu vysvětlovat, ale jeho nefalšovanou a dokonalou přípravu určitě. Lukáš Želechovský je v tomto ohledu mistr svého řemesla a zasvětí vás do techniky přípravy, autentických surovin i správného servírování SUSHI.
Na začátek si rozbouráme lososa a následně se pustíme do přípravy rýže, protože ta je pro sushi nejdůležitější, a potom už jen zbývá, naučit se skvěle "motat" rolky a tvarovat nigiri.
Nemusíte se ničeho bát, Lukáš vše vysvětlí a pomůže i těm méně zkušeným, tak aby všichni dotáhli své SUSHI až na talíř.
Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků.
K dispozici budete mít připravené veškeré suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.
Než společně se svým kamarádem založil IKASU SUSHI, působil jako Head Chef v Nozomi Restaurants v Saudské Arabii, kam šel z pražského Buddha Baru, který vedl 5 let. Lukáš procestoval kus světa a čerpal zkušenosti, které vám rád předá v našich kurzech.
Celý Lukášův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena