Polévka je GRUND, uvařit skvělou polévku nemusí být tak těžké, stačí dodržovat základní pravidla a recepty, které vás na našem kurzu polévek naučí HONZA HORKÝ.
Začneme založením kuřecího vývaru, který se bude vařit po dobu celého kurzu a Honza vám ukáže všechny správné postupy i fígle jak připravit silný a čirý vývar, k němu si uděláme játrové knedlíčky a nudle. Pokračovat budeme s Kulajdou s liškami a zastřeným vejcem, uvaříté také Francouzskou cibulačku se zapečeným listovými těstem, Dýňový krém s kokosový mlékem a chilli na závěr Tom yum s krevetami.
Všechny polévky, které uvaříte si budete moc odnést a potěšit vaše nejbližší. Nemusíte se bát, že byste něco nezládli, rádi vám se vším pomůžeme, tak aby i ty vaše polévky byly grund. :)
Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků.
K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.
Polévka je GRUND, uvařit skvělou polévku nemusí být tak těžké, stačí dodržovat základní pravidla a recepty, které vás na našem kurzu polévek naučí HONZA HORKÝ.
Začneme založením kuřecího vývaru, který se bude vařit po dobu celého kurzu a Honza vám ukáže všechny správné postupy i fígle jak připravit silný a čirý vývar, k němu si uděláme játrové knedlíčky a nudle. Pokračovat budeme s Kulajdou s liškami a zastřeným vejcem, uvaříté také Francouzskou cibulačku se zapečeným listovými těstem, Dýňový krém s kokosový mlékem a chilli na závěr Tom yum s krevetami.
Všechny polévky, které uvaříte si budete moc odnést a potěšit vaše nejbližší. Nemusíte se bát, že byste něco nezládli, rádi vám se vším pomůžeme, tak aby i ty vaše polévky byly grund. :)
Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků.
K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.
Honza je protřelý kuchařský harcovník a mimo jiné i dlouholetý kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR. Šéfoval restauraci Zlatá Praha v hotelu Intercontinental i Francouzské restauraci v Obecním domě v Praze, procestoval svět a působil v Hong Kongu i Singapuru. Je také úspěšným absolventem intenzivního kurzu na institutu Paula Bocuse ve Francii a také se může pochlubit přípravou menu pro řadu známých osobností - amerického prezidenta – Baraka Obamu, prince Philipa či španělskou princeznu.
Kuchařinu Honza bere nejen jako svou práci, ale i jako své životní poslání. Byl by rád, pokud by si lidé více uvědomovali, že to, co jí, je kultura národa.