Mořské plody, milujeme, ale zároveň máme často obavu z jejich přípravy.
My vás toho přehnaného respektu k nim zbavíme a s Honzou Horkým získáte jistotu, jak s mořskými plody správně naložit. Ukážeme si, jak je vybrat, nakupovat, skladovat, zpracovat a nakonec dokonale uvařit a naservírovat.
Naučíme se správné techniky vaření, vhodné úpravy a kombinace, přílohy i doplňky.
S Honzou se můžete těšit na dokonalý kulinářský zážitek,
Společně připravíme
Variace mušlí, Slávky, mušle svatého Jakuba, jablková espuma
Krevety „black tiger“ curry s kokosovým mlékem
Tempurované krevety s wasabi majonézou, salát z řas a bílé ředkve
Salát z chobotnice a kalmar, limetkový creme fresh, rukola
Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190
K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.
Mořské plody, milujeme, ale zároveň máme často obavu z jejich přípravy.
My vás toho přehnaného respektu k nim zbavíme a s Honzou Horkým získáte jistotu, jak s mořskými plody správně naložit. Ukážeme si, jak je vybrat, nakupovat, skladovat, zpracovat a nakonec dokonale uvařit a naservírovat.
Naučíme se správné techniky vaření, vhodné úpravy a kombinace, přílohy i doplňky.
S Honzou se můžete těšit na dokonalý kulinářský zážitek,
Společně připravíme
Variace mušlí, Slávky, mušle svatého Jakuba, jablková espuma
Krevety „black tiger“ curry s kokosovým mlékem
Tempurované krevety s wasabi majonézou, salát z řas a bílé ředkve
Salát z chobotnice a kalmar, limetkový creme fresh, rukola
Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190
K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.
Honza je protřelý kuchařský harcovník, čož naposledy dokázal v lednu 2023, kdy společně s Radkem Davidem a Petrem Hajným získali úžasné 3. místo na mezinarodní kuchařské soutěži ICC v Lyonu. Je také dlouholetý kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR. Šéfoval restauraci Zlatá Praha v hotelu Intercontinental i Francouzské restauraci v Obecním domě v Praze, procestoval svět a působil v Hong Kongu i Singapuru. Je také úspěšným absolventem intenzivního kurzu na institutu Paula Bocuse ve Francii a také se může pochlubit přípravou menu pro řadu známých osobností - amerického prezidenta – Baraka Obamu, prince Philipa či španělskou princeznu.
Kuchařinu Honza bere nejen jako svou práci, ale i jako své životní poslání. Byl by rád, pokud by si lidé více uvědomovali, že to, co jí, je kultura národa.
Na Honzových kurzech se máte na co těšít, vždy ví něco navíc a rozhodně se nudit nebudete.:)