Věnečky, Větrníky nebo Gougeres, Profiteroles, Éclair to všechno zvládnete z jednoho perfektně připraveného odpalovaného těsta, které je základem české i francouzské cukrařiny. Společně s Lucií si připravíme těsta, krémy i polevy a potom už budeme kompletovat.
Upečeme si slanou i sladkou variantu odpalovaného těsta
Gougeres, (gužér) sýrové bochánky z odpalovaného těsta
Profiteroles, (profiterolky) bochánky z odpalovaného těsta, které naplníme sladkou i slanou variantou
Věnečky, klasiku české cukrařiky si vyzkušíme v několika provedeních a sami poznáté jak snadné to může být.
Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190
K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.
Věnečky, Větrníky nebo Gougeres, Profiteroles, Éclair to všechno zvládnete z jednoho perfektně připraveného odpalovaného těsta, které je základem české i francouzské cukrařiny. Společně s Lucií si připravíme těsta, krémy i polevy a potom už budeme kompletovat.
Upečeme si slanou i sladkou variantu odpalovaného těsta
Gougeres, (gužér) sýrové bochánky z odpalovaného těsta
Profiteroles, (profiterolky) bochánky z odpalovaného těsta, které naplníme sladkou i slanou variantou
Věnečky, klasiku české cukrařiky si vyzkušíme v několika provedeních a sami poznáté jak snadné to může být.
Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190
K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.
Lucie Průšová
Chocolatier a Pattissier
Cukrařině se věnuje přes 20 let, má za sebou pracovní i studijní pobyty po Evropě i Asii. Ve své bohaté kariéře dosáhla na mnoho soutěžních i profesních ocenění. Mezi významné milníky patří také „šéfování cukrárny“ v michelinské restauraci a Degustation Bohéme Bourgeoise.
Celý Lucky gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena
Lucie je také naše „sousedka“ od roku 2017 má svou výrobnu v nedalekých Psárech, společně se těšíme na kurzy v CHEF ARENĚ pro malé i velké.