Menu od Matěje

Tento kurz již proběhl 30.03.2023. Prohlédněte si aktuálně vypsané kurzy. :)

Na konci března vás Honza naučí největší hity ze své restaurace. Už skoro 5 let uplynulo od otevření restaurace u Matěje a jídla, které Honza vybral do svého kurzu, jsou v menu od samotného začátku a postupně si vybudovali oblibu u všech hostů. Pojďte si společně uvařit toto menu.

Kapří hranolky s koprovou majonézou, zelný salát

 

Telecí pavouček s houbovo-koprovou omáčkou, karlovarský knedlík

 

Tvarohové buchty, rumová omáčka s rozinkami, vanilková zmrzlina

Honza vám ukáže nejen správné postupy a techniky vaření, ale i fígle, které se vám budou hodit u každého vaření. 

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

 

Na konci března vás Honza naučí největší hity ze své restaurace. Už skoro 5 let uplynulo od otevření restaurace u Matěje a jídla, které Honza vybral do svého kurzu, jsou v menu od samotného začátku a postupně si vybudovali oblibu u všech hostů. Pojďte si společně uvařit toto menu.

Kapří hranolky s koprovou majonézou, zelný salát

 

Telecí pavouček s houbovo-koprovou omáčkou, karlovarský knedlík

 

Tvarohové buchty, rumová omáčka s rozinkami, vanilková zmrzlina

Honza vám ukáže nejen správné postupy a techniky vaření, ale i fígle, které se vám budou hodit u každého vaření. 

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

 

Kurzem Vás provede

Jan Punčochář

Honza je jedním z předních českých šéfkuchařů a porotce oblíbené soutěže MasterChef

Vyučil se v hotelu Ambasador, své zkušenosti postupně sbíral v restauracích Rybí trh, a Intercontinetal Zlatá Praha. Absolvoval stáže v Berlíně a Salzburgu. Deset let byl šéfkuchařem restaurace Le Terroir. Dalších pět let působil v restauraci Grand Cru. Na jaře 2019 si Honza splnil svůj dlouholetý sen a otevřel restauraci U Matěje na Hanspaulce. 

Honza je trojnásobný vítěz ankety Zlatý kuchař.