CHUTĚ ASIE

Kurzem vás provede

Láďa Dvořák

Láďa je majitelem a šéfkuchařem bistra Tamarind Tree, jeho láska k asijské kuchyni je celoživotní a budoval si ji na cestách a stážích… Zobrazit více

    Vyberte si variantu

    Jméno a příjmení obdarovaného

    Napište jméno ve tvaru pro koho.

23. dubna 2024
17:00 - 20:30
Praha-východ, Sulice, Sportovní 1190

3600 

Není skladem

Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.

O kurzu

Výlet kolem asijských kuchyní je pod název kurzu, který Vás zavede na cestu po lahůdkách a chutích z Asie.

Společně si uvaříme
– Wonton chilli oil kuřecí polévka s vařenými kuřecími Wonton knedlíčky
– Shu Mai DIM SUM – vepřová krkovice, krevety, kaviár masago & sójová omáčka s chilli sambalem
– Dan Dan kuřecí nudle – vaječné nudle, kuřecí maso, tahini & sečuánský pepř

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

Kurzem vás provede

Láďa Dvořák

Láďa je majitelem a šéfkuchařem bistra Tamarind Tree, jeho láska k asijské kuchyni je celoživotní a budoval si ji na cestách a stážích po celé asii. Zkušenosti mimo jiné získával také v restauraci Essensia (nyní Spieces) hotelu Mandarin Oriental Prague, v restauraci Sala Rim Naam hotelu Mandarin Oriental v Bangkoku a stáží v restauraci Dinner by Heston Blumental v Londýně. Celkem třikrát navštívil Indii, čtyřikrát Thajsko, procestoval Taiwan, Vietnam, Malajsii, Kambodžu, na skok se zastavil v Pekingu a HongKongu, s batohem strávil i měsíc v Himalájích a v Koreji pomáhal při půlroční pracovní cestě s otevřením restaurace. Jeho nejoblíbenější specialitou jsou tradiční knedlíčky DIM SUM, ale díky své komplexnosti vás dovede provést kuchyněmi celého orientu.
No products found