FRGÁL– KURZ PRO DĚTI

Kurzem vás provede

Jana Maxová

Po mém studijním pobytu v Americe a pracovnímu vytížení v korporátní organizaci by mě nenapadlo, že narozením syna se bude… Zobrazit více

    Vyberte si variantu

    Jméno a příjmení obdarovaného

    Napište jméno ve tvaru pro koho.

30. září 2024
16:00 - 18:00
Praha-východ, Sulice, Sportovní 1190

650 

Není skladem

Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.

O kurzu

Frgál je druh sladkého pečiva tradičně vyráběný na Valašsku.

Na rozdíl od koláčů frgál má obvykle průměr kolem 30 cm, je vyroben z kynutého těsta a je posypán sladkou drobenkou.

Náplně frgálů jsou takřka výhradně sladké, mezi nejpopulárnější patří makový, tvarohový, povidlový a hruškový frgál. Frgály se pekly pro slavnostní příležitosti, svatební hostiny a lidové slavnosti.

První písemné zmínky o frgálech pocházejí z roku 1826 a jedná se o unikátní pekařský výrobek, který nemá v okolních zemích obdoby.

Odpolední kurzy pečení jsou určeny dětem ve věku 7 až 12 let od 16:00 do 18:00.

Po dobu trvání kurzu jsou děti pod dohledem zkušeného lektora mají zajištěný pitný režim a občerstvení.

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budou připravené suroviny, recepty.

Během kurzu dětem zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení.

Image-by-prostooleh-on-Freepika

Kurzem vás provede

Jana Maxová

Po mém studijním pobytu v Americe a pracovnímu vytížení v korporátní organizaci by mě nenapadlo, že narozením syna se bude má kariéra ubírat zcela jiným směrem. Cukrařině se věnuji již více než 15 let. Začínala jsem jako úplný amatér a samouk, později jsem se cukrářkou také vyučila. Nicméně touha po zdokonalování se a učení se novým technikám u mě přetrvává dodnes, čemuž odpovídá mnoho absolvovaných cukrářských kurzů pod vedením zkušených zahraničních lektorů.
No products found