CHŘEST

Kurzem vás provede

Petr Hajný

Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v… Zobrazit více

    Vyberte si variantu

    Jméno a příjmení obdarovaného

    Napište jméno ve tvaru pro koho.

2. května 2023
17:00 - 20:30
Praha

2900 

9 skladem

Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.

O kurzu

Chřest, tato úžasná zelenina už zase patří na náš jarní jídelníček a Petr Hajný vám ukáže a naučí vás co a jak s ním. Společně si ukážeme rozdíli mezi bílím a zeleným chřestem, naučíme se jej správně loupat, jak ho uvařit aby zůstal krásně křupavý a finálně si připravíme tyto skvělé pokrmy

  • Chřestový salát s jahodami
  • Chřestová polévka
  • Chřest s holandskou omáčkou a novým bramborem
  • Jarní kuře s chřestem

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

Kurzem vás provede

Petr Hajný

Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v pražském hotelu InterContinental, po vyučení nastoupil  do vyhlášené restaurace Flambé, působil jako šéfkuchař restaurací U Závoje, Piano Nobile, Chagall's... Celý Petrův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena

Zajímavosti o Petrovi

  • Petr je jeden z největších machrů na omáčky vůbec a o své majstrštyky se s vámi podělí během našeho kurzu Omáčky.
  • Petr chtěl být původně automechanik, stejně jako jeho otec, ale nakonec se vydal na dráhu kuchaře.
No products found