VĚNEČKY

Kurzem vás provede

Lucie Průšová

Chocolatier a Pattissier Cukrařině se věnuje přes 20 let, má za sebou pracovní i studijní pobyty po Evropě i Asii.… Zobrazit více

    Vyberte si variantu

    Jméno a příjmení obdarovaného

    Napište jméno ve tvaru pro koho.

1. června 2023
17:00 - 21:00
Praha

3000 

4 skladem

Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.

O kurzu

Věnečky, Větrníky nebo Gougeres, Profiteroles, Éclair to všechno zvládnete z jednoho perfektně připraveného odpalovaného těsta, které je základem české i francouzské cukrařiny. Společně s Lucií si připravíme těsta, krémy i polevy a potom už budeme kompletovat.

Upečeme si slanou i sladkou variantu odpalovaného těsta

Gougeres, (gužér) sýrové bochánky z odpalovaného těsta

Profiteroles, (profiterolky) bochánky z odpalovaného těsta, které naplníme sladkou i slanou variantou

Věnečky, klasiku české cukrařiky si vyzkušíme v několika provedeních a sami poznáté jak snadné to může být.

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

Kurzem vás provede

Lucie Průšová

Chocolatier a Pattissier Cukrařině se věnuje přes 20 let, má za sebou pracovní i studijní pobyty po Evropě i Asii. Ve své bohaté kariéře dosáhla na mnoho soutěžních i profesních ocenění. Mezi významné milníky patří také „šéfování cukrárny“ v michelinské restauraci a Degustation Bohéme Bourgeoise. Celý Lucky gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena Lucie je také naše „sousedka“ od roku 2017 má svou výrobnu v nedalekých Psárech, společně se těšíme na kurzy v CHEF ARENĚ pro malé i velké.
No products found