KURZ – 4 CHODOVÁ VEČEŘE

Kurzem vás provede

Michal Húsek

„Svojí pílí a náturou jsem přišel k tomu, že každý den jsem studoval nějaké časopisy a knížky.Tenkrát nebyl žádný Instagram,… Zobrazit více
7 volných míst
5. října 2023
17:00 - 20:00
Sportovní 1190, Sulice

3500 

7 skladem

Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.

O kurzu

Tento kurz Vás provede uměním přípravy a servírování elegantních a chutných 4-chodových večeří. Kurz je vhodný pro všechny, kteří mají zájem zdokonalit své kulinářské dovednosti a potěšit své blízké nebo hosty vlastnoručně připravenou 4-chodovou večeří.
Společně si připravíme:

Telecí tatarák

Obrácené risotto s lanýži

Chobotnice s cizrnou

Krupicová kaše jako lehká pěna s lesním ovocem

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

7 skladem

Kurzem vás provede

Michal Húsek

„Svojí pílí a náturou jsem přišel k tomu, že každý den jsem studoval nějaké časopisy a knížky.Tenkrát nebyl žádný Instagram, kde člověk koukne na jídlo, a už si ho nějak slepí dohromady,“ popisuje své začátky Michal Húsek a dodává „Vlastně jsem vařit nikdy nechtěl, chtěl jsem hrát hokej.

Michal Húsek je šéfkuchařem šest let hotelů ve Špindlerově Mlýně – Savoy s restaurací Savoya a Soyka se stejnojmennou restaurací.

Celý Michalův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena

Restaurace Savoya je zaměřena na nenucený „fine dining“ a Soyka je podobného smýšlení jako Zas a Znova.

Za sebou má různé stáže  po celé Evropě například:

Der Schwarze Adler 1* Michelin in Deutschland, Gilad Peled  2* Michelin Le Pressoir D´argent Bordeaux, Frog by Adam Handling 1* Michelin in London, Norbert Niederkopfler 3* Michelin restaurant St.Hubertus, Gilad Peled  2* Michelin Le Pressoir D´argent Bordeaux
Vyprodáno

KURZ – PŘÍPRAVA RYB

Kurzem vás provede
Radek David

21. září 2023
0 volných míst
3400 Kč

KURZ - ZVĚŘINA

Kurzem vás provede
Petr Hajný

27. září 2023
6 volných míst
3500 Kč

KURZ - CHUTĚ ASIE

Kurzem vás provede
Láďa Dvořák

4. října 2023
7 volných míst
3500 Kč

KURZ - Masterchef s Betty a Vojtou

Kurzem vás provede
Betty a Vojta

18. října 2023
2 volná místa
3600 Kč