KURZ – 4 CHODOVÁ VEČEŘE

Kurzem vás provede

Michal Húsek

„Svojí pílí a náturou jsem přišel k tomu, že každý den jsem studoval nějaké časopisy a knížky.Tenkrát nebyl žádný Instagram,… Zobrazit více

    Vyberte si variantu

    Jméno a příjmení obdarovaného

    Napište jméno ve tvaru pro koho.

5. října 2023
17:00 - 20:00
Sportovní 1190, Sulice

3500 

Není skladem

Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.

O kurzu

Tento kurz Vás provede uměním přípravy a servírování elegantních a chutných 4-chodových večeří. Kurz je vhodný pro všechny, kteří mají zájem zdokonalit své kulinářské dovednosti a potěšit své blízké nebo hosty vlastnoručně připravenou 4-chodovou večeří.
Společně si připravíme:

Telecí tatarák

Obrácené risotto s lanýži

Chobotnice s cizrnou

Krupicová kaše jako lehká pěna s lesním ovocem

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

Kurzem vás provede

Michal Húsek

„Svojí pílí a náturou jsem přišel k tomu, že každý den jsem studoval nějaké časopisy a knížky.Tenkrát nebyl žádný Instagram, kde člověk koukne na jídlo, a už si ho nějak slepí dohromady,“ popisuje své začátky Michal Húsek a dodává „Vlastně jsem vařit nikdy nechtěl, chtěl jsem hrát hokej.

Michal Húsek je šéfkuchařem šest let hotelů ve Špindlerově Mlýně – Savoy s restaurací Savoya a Soyka se stejnojmennou restaurací.

Celý Michalův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena

Restaurace Savoya je zaměřena na nenucený „fine dining“ a Soyka je podobného smýšlení jako Zas a Znova.

Za sebou má různé stáže  po celé Evropě například:

Der Schwarze Adler 1* Michelin in Deutschland, Gilad Peled  2* Michelin Le Pressoir D´argent Bordeaux, Frog by Adam Handling 1* Michelin in London, Norbert Niederkopfler 3* Michelin restaurant St.Hubertus, Gilad Peled  2* Michelin Le Pressoir D´argent Bordeaux
Vyprodáno

MASO A RYBA - SURF & TURF

Kurzem vás provede
Jan Horký

17. dubna 2024
0 volných míst
3300 Kč
Vyprodáno

CHUTĚ ASIE

Kurzem vás provede
Láďa Dvořák

23. dubna 2024
0 volných míst
3600 Kč

SUSHI

Kurzem vás provede
Lukáš Želechovský

24. dubna 2024
5 volných míst
3600 Kč

GRIL PLNÝ MASA

Kurzem vás provede
Pepa Nemrava

25. dubna 2024
2 volná místa
3500 Kč