KURZ – 4 CHODOVÁ VEČEŘE
Kurzem vás provede
Michal Húsek
3500 Kč
7 skladem
O kurzu
Tento kurz Vás provede uměním přípravy a servírování elegantních a chutných 4-chodových večeří. Kurz je vhodný pro všechny, kteří mají zájem zdokonalit své kulinářské dovednosti a potěšit své blízké nebo hosty vlastnoručně připravenou 4-chodovou večeří.
Společně si připravíme:
Telecí tatarák
Obrácené risotto s lanýži
Chobotnice s cizrnou
Krupicová kaše jako lehká pěna s lesním ovocem
Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190
K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.
Kurzem vás provede
Michal Húsek
Michal Húsek je šéfkuchařem šest let hotelů ve Špindlerově Mlýně – Savoy s restaurací Savoya a Soyka se stejnojmennou restaurací.
Celý Michalův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena
Restaurace Savoya je zaměřena na nenucený „fine dining“ a Soyka je podobného smýšlení jako Zas a Znova.
Za sebou má různé stáže po celé Evropě například:
Der Schwarze Adler 1* Michelin in Deutschland, Gilad Peled 2* Michelin Le Pressoir D´argent Bordeaux, Frog by Adam Handling 1* Michelin in London, Norbert Niederkopfler 3* Michelin restaurant St.Hubertus, Gilad Peled 2* Michelin Le Pressoir D´argent Bordeaux