Ahoj, vnitřnosti!

Kurzem vás provede

Martin Pecina

Martin se rád vrací ke kořenům české a moravské kuchyně. Preferuje laciné a opomíjené suroviny, vaří z chleba i vnitřností,… Zobrazit více

    Vyberte si variantu

    Jméno a příjmení obdarovaného

    Napište jméno ve tvaru pro koho.

27. června 2024
17:00 - 21:00
Praha-východ, Sulice, Sportovní 1190

3500 

4 skladem

Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.

O kurzu

Je čas udělat pápá ztvrdlým alkoholickým játrům a přesvědčit se, že svět vnitřností je mnohem bohatší a veselejší, než by se mohlo zdát z nahodilé návštěvy lidové jídelny.

Přivítejme ve svém jídelníčku zdánlivě podřadné suroviny, jako jsou drůbeží srdce, morek, hovězí jazyk či vepřová krev.

Ahoj, vnitřnosti! 

  • Kachní srdce marinovaná v tamari, salát, čekanka, špek, pohanka 
  • Daňčí tatarák, žloutek, uzený morek, houby 
  • Hovězí jazyk, omáčka z vínovice, nastavovaná brkaše 
  • Vepřová krev, čokoláda, ucho, ovoce

 

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky.

Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení.

Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

 

Kurzem vás provede

Martin Pecina

Martin se rád vrací ke kořenům české a moravské kuchyně. Preferuje laciné a opomíjené suroviny, vaří z chleba i vnitřností, rád používá houby, šneky, dršťky, krev, kopřivy nebo ovocné pálenky a zkouší jim dát současný ráz. S láskou udí klobásky, jazyky i morek a každý podzim pořádá zavařovací orgie. V roce 2023 vydal knížku Jazyk, srdce, mozek, krev.
No products found