CROQUEMBOUCHE JAHODY & PROSECCO

Kurzem vás provede

Vojtěch Vrtiška

Láska k jídlu mě provází už od malička. Celé dětství jsem se pletl v kuchyni pod nohy mé mamince a… Zobrazit více

    Vyberte si variantu

    Jméno a příjmení obdarovaného

    Napište jméno ve tvaru pro koho.

24. května 2024
14:00 - 19:00
Praha-východ, Sulice, Sportovní 1190

4900 

1 skladem

Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.

O kurzu

Upečte si pod mým vedením tuto věž z malých větrníčků, která právem patří k vrcholům francouzské cukrařiny.

Naučíme se správnou přípravu a pečení odpalovaného těsta, ukážeme si techniku craquelin, připravíme si žloutkový krém s fazolí tonka a proseccem, lehký krém z jahod a ricotty. Vše nakonec zkompletujeme do podoby elegantní věže ozdobené jemnou pavučinou z isomaltu.

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

 

Kurzem vás provede

Vojtěch Vrtiška

Láska k jídlu mě provází už od malička. Celé dětství jsem se pletl v kuchyni pod nohy mé mamince a babičce, místo hraček jsem nosil vařečku. Bližší vztah k cukrařině jsem však pocítil až na gymnáziu, kdy se pečení stalo nedílnou součástí mého života a prostorem seberealizace. Vše vygradovalo vítězstvím ve známé soutěži. Nyní pracuji na své nové kuchařce, stále dělím svůj čas mezi cukrařinu a medicínu. Miluji neobvyklé chuťové kombinace a snažím se v každém dezertu zanechat svůj osobitý rukopis a vtisknout mu unikátnost.
No products found