GRIL PLNÝ MASA

Kurzem vás provede

Pepa Nemrava

Jsem kuchař a milovník dobrého jídla z jihočeských Borovan. Vaření se věnuji již od dětství a stále více mne vše… Zobrazit více

    Vyberte si variantu

    Jméno a příjmení obdarovaného

    Napište jméno ve tvaru pro koho.

2 volná místa
25. dubna 2024
17:00 - 20:00
Praha-východ, Sulice, Sportovní 1190

3500 

2 skladem

Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.

O kurzu

Lidé si maso na ohni připravují odnepaměti. Už pračlověk zjistil, že se maso umístěné poblíž otevřeného ohně „uvaří“.
Za opravdový začátek grilování je, ale považován zvyk kmene Aravaků na ostrově Hispaniola v Karibiku připravovat maso na dřevěném roštu umístěném nad ohništěm.

Vrátíme se tedy k počátkům „vaření“:

Grilovaná krkovice, salát z grilované zeleniny, česneková majonéza
Grilovaný hovězí steak z vysokého roštěnce, chimichurri omáčka a salát z grilovaných grenaille
Grilovaný losos na cedrovém prkénku, salát ze zelených jablek a řapíkatého celeru, medovohořčičná zálivka

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky.

Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení.
Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

„Image by stockking on Freepik“

2 skladem

Kurzem vás provede

Pepa Nemrava

Jsem kuchař a milovník dobrého jídla z jihočeských Borovan. Vaření se věnuji již od dětství a stále více mne vše kolem gastronomie baví a naplňuje. Proto se v dnešní době snažím gastronomii studovat více do hloubky. Tvořím recepty na svém instagramovém a facebookovém profilu PepaNemrava, píši kuchařky, pořádám kuchařské kurzy, vařím na food festivalech, svatbách, firemních večírcích, mítincích, ať už přichystáním kompletního cateringu nebo třeba jen gastro show na pódiu. Mou doménou jsou českomoravská jídla, ale nebráním se ani jakékoli zahraniční kuchyni. Ke svému vaření se snažím používat převážně lokální a sezónní suroviny.
Vyprodáno

MASO A RYBA - SURF & TURF

Kurzem vás provede
Jan Horký

17. dubna 2024
0 volných míst
3300 Kč
Vyprodáno

CHUTĚ ASIE

Kurzem vás provede
Láďa Dvořák

23. dubna 2024
0 volných míst
3600 Kč

SUSHI

Kurzem vás provede
Lukáš Želechovský

24. dubna 2024
5 volných míst
3600 Kč

SLANÉ PEČENÍ - KURZ PRO DĚTI

13. května 2024
5 volných míst
650 Kč