HAMBURGEROVÁ HARMONIE

Kurzem vás provede

Petr Hajný

Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v… Zobrazit více

    Vyberte si variantu

    Jméno a příjmení obdarovaného

    Napište jméno ve tvaru pro koho.

5 volných míst
23. května 2024
17:00 - 20:00
Praha-východ, Sulice, Sportovní 1190

3300 

5 skladem

Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.

O kurzu

Hamburger, má původ v německém přístavu Hamburk.
Poprvé se o něm podle Oxfordského slovníku jako o jídle, ale psalo před 130 lety, 5. ledna 1889, v novinách v americkém městě Walla Walla ve státu Washington.

Léto přeje grilování a burger je nejoblíbenějším kouskem při společném setkávání u grilu.
Překvapte své blízké těmi nejlepšími hamburgery.

Připravíme si hamburger,

  • Hovězí
  • Kuřecí
  • Vegetariánský
  • Domácí bulky
  • Hranolky
  • Majonézu

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky.

Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení.
Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

5 skladem

Kurzem vás provede

Petr Hajný

Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v pražském hotelu InterContinental, po vyučení nastoupil  do vyhlášené restaurace Flambé, působil jako šéfkuchař restaurací U Závoje, Piano Nobile, Chagall's... Celý Petrův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena

Zajímavosti o Petrovi

  • Petr je jeden z největších machrů na omáčky vůbec a o své majstrštyky se s vámi podělí během našeho kurzu Omáčky.
  • Petr chtěl být původně automechanik, stejně jako jeho otec, ale nakonec se vydal na dráhu kuchaře.

SLANÉ PEČENÍ - KURZ PRO DĚTI

13. května 2024
4 volná místa
650 Kč

JAK NA MAKRONKY

Kurzem vás provede
Adéla Mervartová

15. května 2024
2 volná místa
2900 Kč

CHŘEST - JAK VYUŽÍT CHŘESTOVOU UNIKÁTNÍ CHUŤ

Kurzem vás provede
Radek David

20. května 2024
5 volných míst
2900 Kč

CROQUEMBOUCHE JAHODY & PROSECCO

Kurzem vás provede
Vojtěch Vrtiška

24. května 2024
4 volná místa
4900 Kč