HAMBURGEROVÁ HARMONIE

Kurzem vás provede

Petr Hajný

Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v… Zobrazit více

    Vyberte si variantu

    Jméno a příjmení obdarovaného

    Napište jméno ve tvaru pro koho.

5 volných míst
23. května 2024
17:00 - 20:00
Praha-východ, Sulice, Sportovní 1190

3300 

5 skladem

Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.

O kurzu

Hamburger, má původ v německém přístavu Hamburk.
Poprvé se o něm podle Oxfordského slovníku jako o jídle, ale psalo před 130 lety, 5. ledna 1889, v novinách v americkém městě Walla Walla ve státu Washington.

Léto přeje grilování a burger je nejoblíbenějším kouskem při společném setkávání u grilu.
Překvapte své blízké těmi nejlepšími hamburgery.

Připravíme si hamburger, hovězí, kuřecí i vegetariánský.
Domácí bulky, hranolky a majonézu.

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky.

Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení.
Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

5 skladem

Kurzem vás provede

Petr Hajný

Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v pražském hotelu InterContinental, po vyučení nastoupil  do vyhlášené restaurace Flambé, působil jako šéfkuchař restaurací U Závoje, Piano Nobile, Chagall's... Celý Petrův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena

Zajímavosti o Petrovi

  • Petr je jeden z největších machrů na omáčky vůbec a o své majstrštyky se s vámi podělí během našeho kurzu Omáčky.
  • Petr chtěl být původně automechanik, stejně jako jeho otec, ale nakonec se vydal na dráhu kuchaře.
Vyprodáno

MASO A RYBA - SURF & TURF

Kurzem vás provede
Jan Horký

17. dubna 2024
0 volných míst
3300 Kč
Vyprodáno

CHUTĚ ASIE

Kurzem vás provede
Láďa Dvořák

23. dubna 2024
0 volných míst
3600 Kč

SUSHI

Kurzem vás provede
Lukáš Želechovský

24. dubna 2024
5 volných míst
3600 Kč

GRIL PLNÝ MASA

Kurzem vás provede
Pepa Nemrava

25. dubna 2024
2 volná místa
3500 Kč