JAK NA ROLÁDY

Kurzem vás provede

Adriana Hromadová

Propadla jsem především francouzské cukrařině. Říka Adriana, která v roce 2015 získala vzdělání Franch Pastry ve škole Ecole Nationale Supérieure… Zobrazit více

    Vyberte si variantu

    Jméno a příjmení obdarovaného

    Napište jméno ve tvaru pro koho.

27. května 2024
17:00 - 20:00
Praha-východ, Sulice, Sportovní 1190

2900 

Není skladem

Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.

O kurzu

Roláda a jak na ní.
Jak upéct dokonalou roládu a jak ji správně zamotat.

Kurz pečení rolády:

  • Klasická roláda
  • Bezé Baileys roláda
  • Bezlepková sněhová roláda

 

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

Kurzem vás provede

Adriana Hromadová

Propadla jsem především francouzské cukrařině. Říka Adriana, která v roce 2015 získala vzdělání Franch Pastry ve škole Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie (ENSP) šéfkuchaře Alaina Ducasse. Poté následovala stáž v Paříži a dodnes navštěvuje kurzy po celé Evropě. Po návratu ze zahraničí jsem začala pracovat jako šéfcukrářka pro řetězec Orea Hotels & Resorts.
No products found