KURZ – KOSTARIKA

Kurzem vás provede

Lukáš Želechovský

Než společně se svým kamarádem založil IKASU SUSHI, působil jako Head Chef v Nozomi Restaurants v Saudské Arabii, kam šel z … Zobrazit více

    Vyberte si variantu

    Jméno a příjmení obdarovaného

    Napište jméno ve tvaru pro koho.

2. listopadu 2023
17:00 - 20:00
Sportovní 1190, Sulice

2900 

Není skladem

Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.

O kurzu

Objevte s námi kouzlo pokrmů v Kostarice a vydejte se s naším šéfkuchařem Lukášem Želechovským za vůní dálek, tentokrát bude společnou zastávkou Kostarika. Základem této kuchyně jsou rýže a fazole (Gallo pinto – Fazole s rýží – oblíbená snídaňová kombinace s vejcem, toastem, sýrem, osmaženým banánem). Hojně se využívají exotické druhy ovoce a zeleniny (plantainy, maniok). Jídla voní po koriandru, chilli a římském kmínu.  

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

Kurzem vás provede

Lukáš Želechovský

Než společně se svým kamarádem založil IKASU SUSHI, působil jako Head Chef v Nozomi Restaurants v Saudské Arabii, kam šel z  pražského Buddha Baru, který vedl 5 let. Lukáš  procestoval kus světa a čerpal zkušenosti, které vám rád předá v našich kurzech. Celý Lukášův gastronomický příběh si můžete poslechnut ZDE.
Vyprodáno

JAK NA ROLÁDY

Kurzem vás provede
Adriana Hromadová

27. května 2024
0 volných míst
2900 Kč

MARCIPÁNOVÝ DORTÍK - KURZ PRO DĚTI

Kurzem vás provede
Jana Maxová

28. května 2024
6 volných míst
700 Kč
Vyprodáno

FRANCIE NA TALÍŘI

Kurzem vás provede
Jan Horký

29. května 2024
0 volných míst
3800 Kč
Vyprodáno

JAHODOVÉ MÁMENÍ - KURZ PRO DĚTI

10. června 2024
0 volných míst
700 Kč