KURZ – PŘÍPRAVA RYB
Kurzem vás provede
Radek David
3400 Kč
Není skladem
O kurzu
Během kurzu si vykostíte mořského vlka a pražmu/ dorádu/. Pak každý filet z ryb zpracujeme na jednotlivá jídla a z kostí připravíme vývar, který požijeme na omáčku. Naučíte se jak si připravit skvělé předkrmy ze syrových ryb u kterých vynikne chuť rybího masa. Jeden z nich je velice oblíbený tatarák a pak peruánský ceviche. Z filetu vlka s přidáním lososa si připravíme jídlo, které před x lety vytvořil nejslavnější kuchař na světě PAUL BOCUSE a každý ten pokrm přetváří a interpretuje do svého stylu. Druhý hlavní chod bude Pražma s koprovou omáčkou.
Co se naučíme:
Vykostění mořského vlka a pražmy
Tatarák z mořského vlka s avokádem a sójový vinaigrette
Ceviche z pražmy s malými rajčaty, salátovou okurkou a koriandrem
Příprava rybího vývaru
Vlk a losos se špenátem v listovém těstě
Pražma, šťouchané brambory a koprová omáčka
Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190
K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.
Kurzem vás provede
Radek David
Zajímavosti o Radkovi
- Radek byl jeden z nejdéle sloužících šéfkuchařů na jednom místě, 20 let pracoval jako šéfkuchař restaurace La Veranda na Starém městě, rozjížděl Babiččinu zahradu v Průhonicích a The Bistro na Vinohradech, odborně dohlížel na restauraci La Veranda v Kyjevě.
- Radek je zkušený lektor kurzů vaření a jeho kurzy jsou vyhlášeny nejen pro jeho odbornost a zkušenosti, ale i pro jeho smysl pro humor a dobrou náladu.
- Radek se, i přes svoji pracovní vytíženost, stále účastní světových kuchařských soutěží, ale hlavně z nich vozí se svými parťáky zajímavá ocenění.
- Radek na sobě neustále pracuje, jeho kuchařská knihovna a počet jeho stáží v nejlepších světových restaurací nemá obdoby a zaslouží obdiv.