KURZ – PŘÍPRAVA RYB

Kurzem vás provede

Radek David

,, Při přípravě jídel mě vždy inspiruje sezónnost a suroviny v té nejlepší kvalitě, ty pomocí techniky a kuchařské práce… Zobrazit více

    Vyberte si variantu

    Jméno a příjmení obdarovaného

    Napište jméno ve tvaru pro koho.

21. září 2023
17:00 - 20:00
Sportovní 1190, Sulice

3400 

Není skladem

Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.

O kurzu

Během kurzu si vykostíte mořského vlka a pražmu/ dorádu/. Pak každý filet z ryb zpracujeme na jednotlivá jídla a z kostí připravíme vývar, který požijeme na omáčku. Naučíte se jak si připravit skvělé předkrmy ze syrových ryb u kterých vynikne chuť rybího masa. Jeden z nich je velice oblíbený tatarák a pak peruánský ceviche. Z filetu vlka s přidáním lososa si připravíme jídlo, které před x lety vytvořil nejslavnější kuchař na světě PAUL BOCUSE a každý ten pokrm přetváří a interpretuje do svého stylu. Druhý hlavní chod bude Pražma s koprovou omáčkou.

Co se naučíme:

Vykostění mořského vlka a pražmy
Tatarák z mořského vlka s avokádem a sójový vinaigrette
Ceviche z pražmy s malými rajčaty, salátovou okurkou a koriandrem
Příprava rybího vývaru
Vlk a losos se špenátem v listovém těstě
Pražma, šťouchané brambory a koprová omáčka

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

Kurzem vás provede

Radek David

,, Při přípravě jídel mě vždy inspiruje sezónnost a suroviny v té nejlepší kvalitě, ty pomocí techniky a kuchařské práce přeměním v jídlo v moderním provedením.´´ říká Radek David Posledních 20 let pracoval jako kreativní šéfkuchař pro pražské restaurace La Veranda a The Bistro, průhonickou restauraci Babiččina zahrada, 5 kyjevských restaurací Fajna Familia a La Veranda. Rok a půl pracoval jako kreativní šéfkuchař pro firmu Aramark, která je poskytovatelem firemního stravování. Dlouholetý člen seniorského národního kuchařského týmu AKC ČR a nyní je kapitánem InterGast Culinary Teamu. Zúčastnil se před 70 kuchařských soutěží po celém světě.

V soukromí je velký milovník cestování, fotografování, sběratel kuchařských knih a jídelních lístků.

Každoročně odjíždí na pracovní stáže do zahraničí, aby si rozšířil vědomosti a měl možnost se podívat do kuchyně špičkovým světovým šéfkuchařům. Už měl možnost vařit v Provence La Chassagnette, v Piemontu restaurace Violetta, v Londýně prošel restaurace Pollen Street Social, Dinner by Heston Blumenthal, Marcus, Story, Typing Room, Pied à Terre, Alyn Williams at the Westbury, L´Autre Pied, Ametsa with Arzak instruction, The Ledbury, Latium a atd….

Podílel se jako autor na knihách Bio menu, Sexy moderní česká kuchyně a spolupracuje na knihách s Romanem Vaňkem.

Celý Radkův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena
Vyprodáno

MASO A RYBA - SURF & TURF

Kurzem vás provede
Jan Horký

17. dubna 2024
0 volných míst
3300 Kč
Vyprodáno

CHUTĚ ASIE

Kurzem vás provede
Láďa Dvořák

23. dubna 2024
0 volných míst
3600 Kč

SUSHI

Kurzem vás provede
Lukáš Želechovský

24. dubna 2024
5 volných míst
3600 Kč

GRIL PLNÝ MASA

Kurzem vás provede
Pepa Nemrava

25. dubna 2024
2 volná místa
3500 Kč