KURZ – PŘÍPRAVA RYB

Kurzem vás provede

Radek David

Radek je kreativní šéfkuchař společnosti Aramark, která je největším subjektem v oblasti firemního stravování v zemi. Celý Radkův gastronomický příběh si můžete poslechnut v… Zobrazit více
vyprodáno
21. září 2023
17:00 - 20:00
Sportovní 1190, Sulice

3400 

Není skladem

Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.

O kurzu

Během kurzu si vykostíte mořského vlka a pražmu/ dorádu/. Pak každý filet z ryb zpracujeme na jednotlivá jídla a z kostí připravíme vývar, který požijeme na omáčku. Naučíte se jak si připravit skvělé předkrmy ze syrových ryb u kterých vynikne chuť rybího masa. Jeden z nich je velice oblíbený tatarák a pak peruánský ceviche. Z filetu vlka s přidáním lososa si připravíme jídlo, které před x lety vytvořil nejslavnější kuchař na světě PAUL BOCUSE a každý ten pokrm přetváří a interpretuje do svého stylu. Druhý hlavní chod bude Pražma s koprovou omáčkou.

Co se naučíme:

Vykostění mořského vlka a pražmy
Tatarák z mořského vlka s avokádem a sójový vinaigrette
Ceviche z pražmy s malými rajčaty, salátovou okurkou a koriandrem
Příprava rybího vývaru
Vlk a losos se špenátem v listovém těstě
Pražma, šťouchané brambory a koprová omáčka

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

Není skladem

Kurzem vás provede

Radek David

Radek je kreativní šéfkuchař společnosti Aramark, která je největším subjektem v oblasti firemního stravování v zemi. Celý Radkův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena

Zajímavosti o Radkovi

  • Radek byl jeden z nejdéle sloužících šéfkuchařů na jednom místě, 20 let pracoval jako šéfkuchař restaurace La Veranda na Starém městě, rozjížděl Babiččinu zahradu v Průhonicích a The Bistro na Vinohradech, odborně dohlížel na restauraci La Veranda v Kyjevě.
  • Radek je zkušený lektor kurzů vaření a jeho kurzy jsou vyhlášeny nejen pro jeho odbornost a zkušenosti, ale i pro jeho smysl pro humor a dobrou náladu.
  • Radek se, i přes svoji pracovní vytíženost, stále účastní světových kuchařských soutěží, ale hlavně z nich vozí se svými parťáky zajímavá ocenění.
  • Radek na sobě neustále pracuje, jeho kuchařská knihovna a počet jeho stáží v nejlepších světových restaurací nemá obdoby a zaslouží obdiv.
radekdavid.cz

KURZ - ZVĚŘINA

Kurzem vás provede
Petr Hajný

27. září 2023
6 volných míst
3500 Kč

KURZ - CHUTĚ ASIE

Kurzem vás provede
Láďa Dvořák

4. října 2023
7 volných míst
3500 Kč

KURZ - 4 CHODOVÁ VEČEŘE

Kurzem vás provede
Michal Húsek

5. října 2023
7 volných míst
3500 Kč

KURZ - Masterchef s Betty a Vojtou

Kurzem vás provede
Betty a Vojta

18. října 2023
2 volná místa
3600 Kč