KURZ – TAPASY A MEZZE NA SILVESTROVKOU PÁRTY

Kurzem vás provede

Radek David

,, Při přípravě jídel mě vždy inspiruje sezónnost a suroviny v té nejlepší kvalitě, ty pomocí techniky a kuchařské práce… Zobrazit více

    Vyberte si variantu

    Jméno a příjmení obdarovaného

18. prosince 2023
17:00 - 20:00
Sportovní 1190, Sulice

3200 

5 skladem

Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.

O kurzu

Oslavte konec roku a příchod toho nového stylově a lahodně!
S námi zvládnete přípravy nezapomenutelné silvestrovské party snadno a bez stresu.

TAPASY  je označení pro malé občerstvení, degustační talířky či jednohubky, a my si je připravíme z asijské kuchyně. Mezze se pojmenovávají pro větší množství menších předkrmů, které mohou tvořit pomazánky, saláty, dipy, maso nebo grilovaná zelenina.

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

Kurzem vás provede

Radek David

,, Při přípravě jídel mě vždy inspiruje sezónnost a suroviny v té nejlepší kvalitě, ty pomocí techniky a kuchařské práce přeměním v jídlo v moderním provedením.´´ říká Radek David Posledních 20 let pracoval jako kreativní šéfkuchař pro pražské restaurace La Veranda a The Bistro, průhonickou restauraci Babiččina zahrada, 5 kyjevských restaurací Fajna Familia a La Veranda. Rok a půl pracoval jako kreativní šéfkuchař pro firmu Aramark, která je poskytovatelem firemního stravování. Dlouholetý člen seniorského národního kuchařského týmu AKC ČR a nyní je kapitánem InterGast Culinary Teamu. Zúčastnil se před 70 kuchařských soutěží po celém světě.

V soukromí je velký milovník cestování, fotografování, sběratel kuchařských knih a jídelních lístků.

Každoročně odjíždí na pracovní stáže do zahraničí, aby si rozšířil vědomosti a měl možnost se podívat do kuchyně špičkovým světovým šéfkuchařům. Už měl možnost vařit v Provence La Chassagnette, v Piemontu restaurace Violetta, v Londýně prošel restaurace Pollen Street Social, Dinner by Heston Blumenthal, Marcus, Story, Typing Room, Pied à Terre, Alyn Williams at the Westbury, L´Autre Pied, Ametsa with Arzak instruction, The Ledbury, Latium a atd….

Podílel se jako autor na knihách Bio menu, Sexy moderní česká kuchyně a spolupracuje na knihách s Romanem Vaňkem.

Celý Radkův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena
Vyprodáno

POLÉVKA JE GRUNT!

Kurzem vás provede
Radek David

5. března 2024
0 volných míst
1900 Kč

LOSOSOVÉ UMĚNÍ

Kurzem vás provede
Radek David

11. března 2024
7 volných míst
2900 Kč

VELIKONOČÍ HODY

Kurzem vás provede
Petr Hajný

20. března 2024
2 volná místa
2700 Kč

VELIKONOČNÍ PEČENÍ PRO DĚTI

25. března 2024
3 volná místa
650 Kč