LETNÍ PŘÍMĚSTSKÝ KEMP 2023 I. turnus

Kurzem vás provede

Petr Hajný

Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v… Zobrazit více

    Vyberte si variantu

    Jméno a příjmení obdarovaného

    Napište jméno ve tvaru pro koho.

7. srpna 2023
08:30 - 16:30
Praha

6500 

Není skladem

Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.

O kurzu

Objevte s námi KOUZLO GASTRONOMIE.

V termínu od 7. do 11. srpna 2023 jsme pro vaše děti připravili celodenní program plný vaření, jídla a zábavy. 

Naučíme se základy světových kuchyní, jak si připravit těstoviny a k nim jednoduché omáčky, upečeme si naší oblíbenou pizzu, nahlédneme do kuchyní našich babiček, probereme základy při přípravě masa, upečeme si domácí pečivo i oblíbené moučníky.
Během dne budeme nejen vařit a ochutnávat, ale popovídáme si i o použitých surovinách, protáhneme si tělo v naší tělocvičně, nebo podnikneme výpravu do přilehlých lesů. Vše pod dozorem našich lektorů a asistentů.

Začátek: každý den od pondělí do pátku se sejdeme od 8.30. a vařit budeme od 9.00.

Konec: děti budou připravené k vyzvednutí od 16.30. do 17.00.

Místo: CHEF ARENA, Sportovní 1190, Sulice, 251 68

Doporučený věk dětí: 8-14 let

V ceně je zahrnuto: vlastní kniha receptů, suroviny, zástěra, pitný režim a občerstvení během celého dne.

Kemp vždy navštíví některý z našich známých kuchařů – lektorů,  který s nimi stráví jedno odpoledne, na závěr  kempu všechny děti obdží DIPLOM o absolvování KEMPU.

Kurzem vás provede

Petr Hajný

Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v pražském hotelu InterContinental, po vyučení nastoupil  do vyhlášené restaurace Flambé, působil jako šéfkuchař restaurací U Závoje, Piano Nobile, Chagall's... Celý Petrův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena

Zajímavosti o Petrovi

  • Petr je jeden z největších machrů na omáčky vůbec a o své majstrštyky se s vámi podělí během našeho kurzu Omáčky.
  • Petr chtěl být původně automechanik, stejně jako jeho otec, ale nakonec se vydal na dráhu kuchaře.

SLANÉ PEČENÍ - KURZ PRO DĚTI

13. května 2024
4 volná místa
650 Kč

JAK NA MAKRONKY

Kurzem vás provede
Adéla Mervartová

15. května 2024
2 volná místa
2900 Kč

CHŘEST - JAK VYUŽÍT CHŘESTOVOU UNIKÁTNÍ CHUŤ

Kurzem vás provede
Radek David

20. května 2024
5 volných míst
2900 Kč

HAMBURGEROVÁ HARMONIE

Kurzem vás provede
Petr Hajný

23. května 2024
5 volných míst
3300 Kč