LOSOS – OD VYKOŠTĚNÍ PO CEVICHE

Kurzem vás provede

Radek David

,, Při přípravě jídel mě vždy inspiruje sezónnost a suroviny v té nejlepší kvalitě, ty pomocí techniky a kuchařské práce… Zobrazit více

    Vyberte si variantu

    Jméno a příjmení obdarovaného

    Napište jméno ve tvaru pro koho.

15. února 2024
17:00 - 20:30
Sportovní 1190, Sulice

2800 

Není skladem

Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.

O kurzu

Jak na Lososa od A do Z?
Ukážeme si jak zpracovat celého lososa.

Ukázka vykostění lososa a zpracovaní celého lososa
Příprava rybího vývaru

Lososový tatarák
Lososový ceviche
Vietnamský závitek s lososem, zeleninou a avokádem
Spring roll s lososem, zeleninou a rýžovými nudlemi

Risotto s rajčaty a lososem

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

Kurzem vás provede

Radek David

,, Při přípravě jídel mě vždy inspiruje sezónnost a suroviny v té nejlepší kvalitě, ty pomocí techniky a kuchařské práce přeměním v jídlo v moderním provedením.´´ říká Radek David Posledních 20 let pracoval jako kreativní šéfkuchař pro pražské restaurace La Veranda a The Bistro, průhonickou restauraci Babiččina zahrada, 5 kyjevských restaurací Fajna Familia a La Veranda. Rok a půl pracoval jako kreativní šéfkuchař pro firmu Aramark, která je poskytovatelem firemního stravování. Dlouholetý člen seniorského národního kuchařského týmu AKC ČR a nyní je kapitánem InterGast Culinary Teamu. Zúčastnil se před 70 kuchařských soutěží po celém světě.

V soukromí je velký milovník cestování, fotografování, sběratel kuchařských knih a jídelních lístků.

Každoročně odjíždí na pracovní stáže do zahraničí, aby si rozšířil vědomosti a měl možnost se podívat do kuchyně špičkovým světovým šéfkuchařům. Už měl možnost vařit v Provence La Chassagnette, v Piemontu restaurace Violetta, v Londýně prošel restaurace Pollen Street Social, Dinner by Heston Blumenthal, Marcus, Story, Typing Room, Pied à Terre, Alyn Williams at the Westbury, L´Autre Pied, Ametsa with Arzak instruction, The Ledbury, Latium a atd….

Podílel se jako autor na knihách Bio menu, Sexy moderní česká kuchyně a spolupracuje na knihách s Romanem Vaňkem.

Celý Radkův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena
Vyprodáno

JAK NA ROLÁDY

Kurzem vás provede
Adriana Hromadová

27. května 2024
0 volných míst
2900 Kč

MARCIPÁNOVÝ DORTÍK - KURZ PRO DĚTI

Kurzem vás provede
Jana Maxová

28. května 2024
6 volných míst
700 Kč
Vyprodáno

FRANCIE NA TALÍŘI

Kurzem vás provede
Jan Horký

29. května 2024
0 volných míst
3800 Kč
Vyprodáno

JAHODOVÉ MÁMENÍ - KURZ PRO DĚTI

10. června 2024
0 volných míst
700 Kč