MASO A RYBA – SURF & TURF

Kurzem vás provede

Jan Horký

Honza je protřelý kuchařský harcovník, čož naposledy dokázal v lednu 2023, kdy společně s Radkem Davidem a Petrem Hajným získali… Zobrazit více

    Vyberte si variantu

    Jméno a příjmení obdarovaného

    Napište jméno ve tvaru pro koho.

17. dubna 2024
17:00 - 20:00
Praha-východ, Sulice, Sportovní 1190

3300 

Není skladem

Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.

O kurzu

Surf and turf neboli surf ‚n‘ turf je hlavní chod kombinující mořské plody a červené maso, kombinace masa a mořských plodů, je oblíbená v Asii i Americe.

Vyzkoušíme stále více oblíbené kombinace „Surf ń Turf“ maso s rybou nebo korýšem.

Telecí tatarák s tempurovanou krevetou, křupavé bylinkové chipsy

Hovězí carpaccio , pomerančový olej, mořský vlk marinovaný v pomeranči a limetce, rukola

Vepřová panenka „sous vide“ krevetová omáčka, mini brambory plněné ančovičkou

Hovězí vyzrálí flank steak, závitek z mořského jazyka a panchety, celerové pyré, brokolice

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

„Image by Racool_studio Freepik“

Kurzem vás provede

Jan Horký

Honza je protřelý kuchařský harcovník, čož naposledy dokázal v lednu 2023, kdy společně s Radkem Davidem a Petrem Hajným získali úžasné 3. místo na mezinarodní kuchařské soutěži ICC v Lyonu. Je také dlouholetý kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR. Šéfoval restauraci Zlatá Praha v hotelu Intercontinental i Francouzské restauraci v Obecním domě v Praze, procestoval svět a působil v Hong Kongu i Singapuru. Je také úspěšným absolventem intenzivního kurzu na institutu Paula Bocuse ve Francii a také se může pochlubit přípravou menu pro řadu známých osobností -  amerického prezidenta – Baraka Obamu, prince Philipa či španělskou princeznu.   Kuchařinu Honza bere nejen jako svou práci, ale i jako své životní poslání. Byl by rád, pokud by si lidé více uvědomovali, že to, co jí, je kultura národa.  Na Honzových kurzech se máte na co těšít, vždy ví něco navíc a rozhodně se nudit nebudete.:)

LEHKÁ ITÁLIE

Kurzem vás provede
Jan Horký

26. června 2024
2 volná místa
3700 Kč

Ahoj, vnitřnosti!

Kurzem vás provede
Martin Pecina

27. června 2024
4 volná místa
3500 Kč

LETNÍ PŘÍMĚSTSKÝ KEMP 2024 I. turnus

8. července 2024
1 volné místo
8400 Kč

LETNÍ PŘÍMĚSTSKÝ KEMP 2024 II. turnus

19. srpna 2024
11 volných míst
8400 Kč