Menu od Matěje

Kurzem vás provede

Jan Punčochář

Honza je jedním z předních českých šéfkuchařů a porotce oblíbené soutěže MasterChef.

Vyučil se v hotelu Ambasador, své zkušenosti postupně sbíral…

Zobrazit více

    Vyberte si variantu

    Jméno a příjmení obdarovaného

    Napište jméno ve tvaru pro koho.

30. března 2023
11:00 - 15:00
Praha

4800 

6 skladem

Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.

O kurzu

Na konci března vás Honza naučí největší hity ze své restaurace. Už skoro 5 let uplynulo od otevření restaurace u Matěje a jídla, které Honza vybral do svého kurzu, jsou v menu od samotného začátku a postupně si vybudovali oblibu u všech hostů. Pojďte si společně uvařit toto menu.

Kapří hranolky s koprovou majonézou, zelný salát

Telecí pavouček s houbovo-koprovou omáčkou, karlovarský knedlík

Tvarohové buchty, rumová omáčka s rozinkami, vanilková zmrzlina

Honza vám ukáže nejen správné postupy a techniky vaření, ale i fígle, které se vám budou hodit u každého vaření.

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

Kurzem vás provede

Jan Punčochář

Honza je jedním z předních českých šéfkuchařů a porotce oblíbené soutěže MasterChef.

Vyučil se v hotelu Ambasador, své zkušenosti postupně sbíral v restauracích Rybí trh, a Intercontinetal Zlatá Praha. Absolvoval stáže v Berlíně a Salzburgu. Deset let byl šéfkuchařem restaurace Le Terroir. Dalších pět let působil v restauraci Grand Cru. Na jaře 2019 si Honza splnil svůj dlouholetý sen a otevřel restauraci U Matěje na Hanspaulce.

Honza je trojnásobný vítěz ankety Zlatý kuchař.

Vyprodáno

MASO A RYBA - SURF & TURF

Kurzem vás provede
Jan Horký

17. dubna 2024
0 volných míst
3300 Kč
Vyprodáno

CHUTĚ ASIE

Kurzem vás provede
Láďa Dvořák

23. dubna 2024
0 volných míst
3600 Kč

SUSHI

Kurzem vás provede
Lukáš Želechovský

24. dubna 2024
5 volných míst
3600 Kč

GRIL PLNÝ MASA

Kurzem vás provede
Pepa Nemrava

25. dubna 2024
2 volná místa
3500 Kč