PASTA A RISOTTO
Kurzem vás provede
Petr Hajný
Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v…
Zobrazit více
Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.
O kurzu
Těstoviny a risotta, milujeme je, ale ne každý je umí správně připravit. Naučíme vás jak na ně, hodně si toho probereme a odpovíme si základní otázky, třeba jak správně vybrat PASTU, sušenou ne čerstvou, proč ALDENTE, z jaké rýže je to nejdokonaleší RISOTTO, hlavně ale budeme spolu s Petrem VAŘIT.
- Spaghetti carbonara
- Boloňskou omáčku
- Ravioli s ricottou v šalvějovém másle
- Risotta Milánské a Hříbkové
Těšíme se s vámi na dokonalý italský zážitek.
Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190
K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.
Kurzem vás provede
Petr Hajný
Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v pražském hotelu InterContinental, po vyučení nastoupil do vyhlášené restaurace Flambé, působil jako šéfkuchař restaurací U Závoje, Piano Nobile, Chagall's...
Celý Petrův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena
Zajímavosti o Petrovi
- Petr je jeden z největších machrů na omáčky vůbec a o své majstrštyky se s vámi podělí během našeho kurzu Omáčky.
- Petr chtěl být původně automechanik, stejně jako jeho otec, ale nakonec se vydal na dráhu kuchaře.