PLODY MOŘE

Kurzem vás provede

Jan Horký

Honza je protřelý kuchařský harcovník, čož naposledy dokázal v lednu 2023, kdy společně s Radkem Davidem a Petrem Hajným získali… Zobrazit více

    Vyberte si variantu

    Jméno a příjmení obdarovaného

    Napište jméno ve tvaru pro koho.

20. dubna 2023
17:00 - 21:00
Praha

4500 

5 skladem

Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.

O kurzu

Mořské plody, milujeme, ale zároveň máme často obavu z jejich přípravy.

My vás toho přehnaného respektu k nim zbavíme a s Honzou Horkým získáte jistotu, jak s mořskými plody správně naložit. Ukážeme si, jak je vybrat, nakupovat, skladovat, zpracovat a nakonec dokonale uvařit a naservírovat.

Naučíme se správné techniky vaření, vhodné úpravy a kombinace, přílohy i doplňky.

S Honzou se můžete těšit na dokonalý kulinářský zážitek,

Společně připravíme

Variace mušlí, Slávky, mušle svatého Jakuba, jablková espuma

Krevety „black tiger“ curry s kokosovým mlékem

Tempurované krevety s wasabi majonézou, salát z řas a bílé ředkve

Salát z chobotnice a kalmar, limetkový creme fresh, rukola

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

Kurzem vás provede

Jan Horký

Honza je protřelý kuchařský harcovník, čož naposledy dokázal v lednu 2023, kdy společně s Radkem Davidem a Petrem Hajným získali úžasné 3. místo na mezinarodní kuchařské soutěži ICC v Lyonu. Je také dlouholetý kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR. Šéfoval restauraci Zlatá Praha v hotelu Intercontinental i Francouzské restauraci v Obecním domě v Praze, procestoval svět a působil v Hong Kongu i Singapuru. Je také úspěšným absolventem intenzivního kurzu na institutu Paula Bocuse ve Francii a také se může pochlubit přípravou menu pro řadu známých osobností -  amerického prezidenta – Baraka Obamu, prince Philipa či španělskou princeznu.   Kuchařinu Honza bere nejen jako svou práci, ale i jako své životní poslání. Byl by rád, pokud by si lidé více uvědomovali, že to, co jí, je kultura národa.  Na Honzových kurzech se máte na co těšít, vždy ví něco navíc a rozhodně se nudit nebudete.:)
No products found