PLODY MOŘE
Kurzem vás provede
Jan Horký
O kurzu
Mořské plody, milujeme, ale zároveň máme často obavu z jejich přípravy.
My vás toho přehnaného respektu k nim zbavíme a s Honzou Horkým získáte jistotu, jak s mořskými plody správně naložit. Ukážeme si, jak je vybrat, nakupovat, skladovat, zpracovat a nakonec dokonale uvařit a naservírovat.
Naučíme se správné techniky vaření, vhodné úpravy a kombinace, přílohy i doplňky.
S Honzou se můžete těšit na dokonalý kulinářský zážitek,
Společně připravíme
Variace mušlí, Slávky, mušle svatého Jakuba, jablková espuma
Krevety „black tiger“ curry s kokosovým mlékem
Tempurované krevety s wasabi majonézou, salát z řas a bílé ředkve
Salát z chobotnice a kalmar, limetkový creme fresh, rukola
Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190
K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.