POLÉVKA JE GRUNT!

Kurzem vás provede

Radek David

,, Při přípravě jídel mě vždy inspiruje sezónnost a suroviny v té nejlepší kvalitě, ty pomocí techniky a kuchařské práce… Zobrazit více

    Vyberte si variantu

    Jméno a příjmení obdarovaného

    Napište jméno ve tvaru pro koho.

5. března 2024
17:00 - 20:00
Praha-východ, Sportovní 1190, Sulice

1900 

Není skladem

Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.

O kurzu

Polévka je grunt, kdo ji nejí, tak je špunt!

Příprava kuřecího vývaru ze syrových a pečených kostí
Příprava zeleninového vývaru

Kuřecí vývar s kuřecími nočky a zeleninou
Dýňová polévka s kokosovým mlékem, zázvorem a tygřími krevetami
Hrášková polévka
Minestrone
Kořeněný kuřecí vývar s rýžovými nudlemi

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

Kurzem vás provede

Radek David

,, Při přípravě jídel mě vždy inspiruje sezónnost a suroviny v té nejlepší kvalitě, ty pomocí techniky a kuchařské práce přeměním v jídlo v moderním provedením.´´ říká Radek David Posledních 20 let pracoval jako kreativní šéfkuchař pro pražské restaurace La Veranda a The Bistro, průhonickou restauraci Babiččina zahrada, 5 kyjevských restaurací Fajna Familia a La Veranda. Rok a půl pracoval jako kreativní šéfkuchař pro firmu Aramark, která je poskytovatelem firemního stravování. Dlouholetý člen seniorského národního kuchařského týmu AKC ČR a nyní je kapitánem InterGast Culinary Teamu. Zúčastnil se před 70 kuchařských soutěží po celém světě.

V soukromí je velký milovník cestování, fotografování, sběratel kuchařských knih a jídelních lístků.

Každoročně odjíždí na pracovní stáže do zahraničí, aby si rozšířil vědomosti a měl možnost se podívat do kuchyně špičkovým světovým šéfkuchařům. Už měl možnost vařit v Provence La Chassagnette, v Piemontu restaurace Violetta, v Londýně prošel restaurace Pollen Street Social, Dinner by Heston Blumenthal, Marcus, Story, Typing Room, Pied à Terre, Alyn Williams at the Westbury, L´Autre Pied, Ametsa with Arzak instruction, The Ledbury, Latium a atd….

Podílel se jako autor na knihách Bio menu, Sexy moderní česká kuchyně a spolupracuje na knihách s Romanem Vaňkem.

Celý Radkův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena

LEHKÁ ITÁLIE

Kurzem vás provede
Jan Horký

26. června 2024
2 volná místa
3700 Kč

Ahoj, vnitřnosti!

Kurzem vás provede
Martin Pecina

27. června 2024
4 volná místa
3500 Kč

LETNÍ PŘÍMĚSTSKÝ KEMP 2024 I. turnus

8. července 2024
1 volné místo
8400 Kč

LETNÍ PŘÍMĚSTSKÝ KEMP 2024 II. turnus

19. srpna 2024
11 volných míst
8400 Kč