KURZ – STAROČESKÉ POLÉVKY
Kurzem vás provede
Petr Hajný
Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v…
Zobrazit více
Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.
O kurzu
Jak uvařit nejlepší polévky
Ukážeme si, jak připravit skvělou polévku se kterou při rodinném obědě budete zářit.
Petr Hajný nás naučí skvělé recepty na lahodné domácí polévky.
Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190
K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.
Kurzem vás provede
Petr Hajný
Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v pražském hotelu InterContinental, po vyučení nastoupil do vyhlášené restaurace Flambé, působil jako šéfkuchař restaurací U Závoje, Piano Nobile, Chagall's...
Celý Petrův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena
Zajímavosti o Petrovi
- Petr je jeden z největších machrů na omáčky vůbec a o své majstrštyky se s vámi podělí během našeho kurzu Omáčky.
- Petr chtěl být původně automechanik, stejně jako jeho otec, ale nakonec se vydal na dráhu kuchaře.