RIB EYE STEAK V MENU S VARIACÍ OMÁČEK A MARINÁD

Kurzem vás provede

Jan Horký

Honza je protřelý kuchařský harcovník, čož naposledy dokázal v lednu 2023, kdy společně s Radkem Davidem a Petrem Hajným získali… Zobrazit více

    Vyberte si variantu

    Jméno a příjmení obdarovaného

4 volná místa
27. března 2024
17:00 - 20:00
Praha-východ, Sulice, Sportovní 1190

2900 

4 skladem

Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.

O kurzu

RIB EYE v menu s variací omáček a marinád, přílohy, tapas.

Připravíme si ryb eye steak správnou technikou, uvaříme několik vhodných omáček a zkombinujeme s přílohou.
Na začátek si nachystáme několik tapas.

Tapas

Tlecí tatarák na chipsu s lanýžovou solí
Smažená kreveta s bílou ředkví
Sušené tomaty a ančovičky s ciabattou

Ryb eye steak

Dijonská omáčka
Omáčka ze zeleného pepře
Chorizo omáčka
Hříbková omáčka

Máslová zelenina
Brambory pečené v popelu a mořské soli
Jarní nádivka

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

„Image by Racool_studio Freepik“

4 skladem

Kurzem vás provede

Jan Horký

Honza je protřelý kuchařský harcovník, čož naposledy dokázal v lednu 2023, kdy společně s Radkem Davidem a Petrem Hajným získali úžasné 3. místo na mezinarodní kuchařské soutěži ICC v Lyonu. Je také dlouholetý kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR. Šéfoval restauraci Zlatá Praha v hotelu Intercontinental i Francouzské restauraci v Obecním domě v Praze, procestoval svět a působil v Hong Kongu i Singapuru. Je také úspěšným absolventem intenzivního kurzu na institutu Paula Bocuse ve Francii a také se může pochlubit přípravou menu pro řadu známých osobností -  amerického prezidenta – Baraka Obamu, prince Philipa či španělskou princeznu.   Kuchařinu Honza bere nejen jako svou práci, ale i jako své životní poslání. Byl by rád, pokud by si lidé více uvědomovali, že to, co jí, je kultura národa.  Na Honzových kurzech se máte na co těšít, vždy ví něco navíc a rozhodně se nudit nebudete.:)
Vyprodáno

POLÉVKA JE GRUNT!

Kurzem vás provede
Radek David

5. března 2024
0 volných míst
1900 Kč

LOSOSOVÉ UMĚNÍ

Kurzem vás provede
Radek David

11. března 2024
7 volných míst
2900 Kč

VELIKONOČÍ HODY

Kurzem vás provede
Petr Hajný

20. března 2024
2 volná místa
2700 Kč

VELIKONOČNÍ PEČENÍ PRO DĚTI

25. března 2024
3 volná místa
650 Kč