ŠKOLA GRILOVÁNÍ

Kurzem vás provede

Petr Hajný

Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v… Zobrazit více

    Vyberte si variantu

    Jméno a příjmení obdarovaného

    Napište jméno ve tvaru pro koho.

15. června 2023
17:00 - 21:00
Sportovní 1190, Sulice

3900 

Není skladem

Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.

O kurzu

Na škole grilování s Petrem Hajným se naučíme grilovat na dřevěném uhlí. Ukážeme si, že to není nijak složité, zboříme některé mýty o náročnosti a délce podpalování.

S Petrem se naučíte poznat dobré maso, jak ho na gril připravit, kdy a jak marinovat a kdy je to naprosto zbytečné. Společně si vyzkoušíme uzení a jiné vychytávky, které z vás udělají mistra vašeho domácího BBQ.

Ogrilujeme si hovězí, vepřové, kuře, zeleninu a vyudíme kachnu. A taky si uděláme grilovanou sladkou tečku.

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

Kurzem vás provede

Petr Hajný

Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v pražském hotelu InterContinental, po vyučení nastoupil  do vyhlášené restaurace Flambé, působil jako šéfkuchař restaurací U Závoje, Piano Nobile, Chagall's... Celý Petrův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena

Zajímavosti o Petrovi

  • Petr je jeden z největších machrů na omáčky vůbec a o své majstrštyky se s vámi podělí během našeho kurzu Omáčky.
  • Petr chtěl být původně automechanik, stejně jako jeho otec, ale nakonec se vydal na dráhu kuchaře.
Vyprodáno

MASO A RYBA - SURF & TURF

Kurzem vás provede
Jan Horký

17. dubna 2024
0 volných míst
3300 Kč
Vyprodáno

CHUTĚ ASIE

Kurzem vás provede
Láďa Dvořák

23. dubna 2024
0 volných míst
3600 Kč

SUSHI

Kurzem vás provede
Lukáš Želechovský

24. dubna 2024
5 volných míst
3600 Kč

GRIL PLNÝ MASA

Kurzem vás provede
Pepa Nemrava

25. dubna 2024
2 volná místa
3500 Kč