STEAKY A MASA NA GRILU I PÁNVIČCE

Kurzem vás provede

Petr Hajný

Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v… Zobrazit více

    Vyberte si variantu

    Jméno a příjmení obdarovaného

    Napište jméno ve tvaru pro koho.

11. dubna 2024
17:00 - 20:00
Praha-východ, Sulice, Sportovní 1190

2900 

Není skladem

Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.

O kurzu

Jak říká známé přísloví, oheň je dobrý sluha, ale zlý pán.

Nám poslouží k přípravě pořádného fláku masa.

Ukážeme si, že to není nijak složité, zboříme některé mýty o náročnosti a délce podpalování.

S Petrem se naučíte poznat dobré maso, jak ho na gril připravit, kdy a jak marinovat a kdy je to naprosto zbytečné. Společně si vyzkoušíme uzení a jiné vychytávky, které z vás udělají mistra vašeho domácího BBQ.

Ogrilujeme si hovězí, vepřové, kuře, zeleninu a vyudíme kachnu. A taky si uděláme grilovanou sladkou tečku.

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

Kurzem vás provede

Petr Hajný

Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v pražském hotelu InterContinental, po vyučení nastoupil  do vyhlášené restaurace Flambé, působil jako šéfkuchař restaurací U Závoje, Piano Nobile, Chagall's... Celý Petrův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena

Zajímavosti o Petrovi

  • Petr je jeden z největších machrů na omáčky vůbec a o své majstrštyky se s vámi podělí během našeho kurzu Omáčky.
  • Petr chtěl být původně automechanik, stejně jako jeho otec, ale nakonec se vydal na dráhu kuchaře.
No products found