GRILOVANÁ MASA A SALÁTY

Kurzem vás provede

Radek David

,, Při přípravě jídel mě vždy inspiruje sezónnost a suroviny v té nejlepší kvalitě, ty pomocí techniky a kuchařské práce… Zobrazit více

    Vyberte si variantu

    Jméno a příjmení obdarovaného

    Napište jméno ve tvaru pro koho.

19. června 2024
17:00 - 20:30
Praha-východ, Sulice, Sportovní 1190

2900 

Není skladem

Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.

O kurzu

Připravte se na grilovací sezónu s naším exkluzivním kurzem grilovaných mas a osvěžujících salátů!

🌞 Léto je tu a s ním i čas na grilování!

Připojte se k nám na jedinečný kurz, kde vás naučíme tajemství dokonale grilovaných mas a přípravy neodolatelných salátů. Pod vedením zkušeného šéfkuchaře objevíte nové chutě a techniky, které povznesou vaše grilovací dovednosti na novou úroveň.

  • Nicoise salát s bramborami, fazolkami, grilovaným tuňákem a francouzským dresingem
  • Tygří krevety na špízu s česnekem, mix zelených salátů a bylinek, fenykl, ředkvičky a zálivka z česnekového másla s bylinkami a bílým vínem
  • Grilovaný hovězí pupek, mozzarella di buffala, mix barevných rajčat, bazalka, rukola a vinaigrette z octa z červeného vína
  • Grilovaný losos, avokádo, fenykl, pečené barevné papriky, pražený sezam a japonský krém
  • Grilovaný vodní meloun a papriky, feta, rukola, červená cibule, pražené ořechy a olivy

 

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

Kurzem vás provede

Radek David

,, Při přípravě jídel mě vždy inspiruje sezónnost a suroviny v té nejlepší kvalitě, ty pomocí techniky a kuchařské práce přeměním v jídlo v moderním provedením.´´ říká Radek David Posledních 20 let pracoval jako kreativní šéfkuchař pro pražské restaurace La Veranda a The Bistro, průhonickou restauraci Babiččina zahrada, 5 kyjevských restaurací Fajna Familia a La Veranda. Rok a půl pracoval jako kreativní šéfkuchař pro firmu Aramark, která je poskytovatelem firemního stravování. Dlouholetý člen seniorského národního kuchařského týmu AKC ČR a nyní je kapitánem InterGast Culinary Teamu. Zúčastnil se před 70 kuchařských soutěží po celém světě.

V soukromí je velký milovník cestování, fotografování, sběratel kuchařských knih a jídelních lístků.

Každoročně odjíždí na pracovní stáže do zahraničí, aby si rozšířil vědomosti a měl možnost se podívat do kuchyně špičkovým světovým šéfkuchařům. Už měl možnost vařit v Provence La Chassagnette, v Piemontu restaurace Violetta, v Londýně prošel restaurace Pollen Street Social, Dinner by Heston Blumenthal, Marcus, Story, Typing Room, Pied à Terre, Alyn Williams at the Westbury, L´Autre Pied, Ametsa with Arzak instruction, The Ledbury, Latium a atd….

Podílel se jako autor na knihách Bio menu, Sexy moderní česká kuchyně a spolupracuje na knihách s Romanem Vaňkem.

Celý Radkův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena
No products found