TATARÁKY

Kurzem vás provede

Petr Hajný

Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v… Zobrazit více

    Vyberte si variantu

    Jméno a příjmení obdarovaného

    Napište jméno ve tvaru pro koho.

8. června 2023
17:00 - 20:30
Praha

3300 

5 skladem

Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.

O kurzu

Tataráky, jedno z nejvíc letních jídel, které máme rádi na rodinné oslavy, mohou být z masa, ryb, zeleniny, hříbků nebo třeba z ovoce. Jak si s nimi poradit, jaké zvolit kombinace, jak vyladit chutě k dokonalosti, tak to se naučíme společně s Petrem.

Přípravíme si

  • Tatarák ZAS A ZNOVA
  • Telecí tatarák
  • Tuňákový a lososový tatarák
  • Vegetariánský tatarák

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

Kurzem vás provede

Petr Hajný

Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v pražském hotelu InterContinental, po vyučení nastoupil  do vyhlášené restaurace Flambé, působil jako šéfkuchař restaurací U Závoje, Piano Nobile, Chagall's... Celý Petrův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena

Zajímavosti o Petrovi

  • Petr je jeden z největších machrů na omáčky vůbec a o své majstrštyky se s vámi podělí během našeho kurzu Omáčky.
  • Petr chtěl být původně automechanik, stejně jako jeho otec, ale nakonec se vydal na dráhu kuchaře.
No products found