TATARÁKY
Kurzem vás provede
Petr Hajný
Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v…
Zobrazit více
3300 Kč
5 skladem
Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.
O kurzu
Tataráky, jedno z nejvíc letních jídel, které máme rádi na rodinné oslavy, mohou být z masa, ryb, zeleniny, hříbků nebo třeba z ovoce. Jak si s nimi poradit, jaké zvolit kombinace, jak vyladit chutě k dokonalosti, tak to se naučíme společně s Petrem.
Přípravíme si
- Tatarák ZAS A ZNOVA
- Telecí tatarák
- Tuňákový a lososový tatarák
- Vegetariánský tatarák
Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190
K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.
Kurzem vás provede
Petr Hajný
Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v pražském hotelu InterContinental, po vyučení nastoupil do vyhlášené restaurace Flambé, působil jako šéfkuchař restaurací U Závoje, Piano Nobile, Chagall's...
Celý Petrův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena
Zajímavosti o Petrovi
- Petr je jeden z největších machrů na omáčky vůbec a o své majstrštyky se s vámi podělí během našeho kurzu Omáčky.
- Petr chtěl být původně automechanik, stejně jako jeho otec, ale nakonec se vydal na dráhu kuchaře.