VELIKONOČÍ HODY

Kurzem vás provede

Petr Hajný

Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v… Zobrazit více

    Vyberte si variantu

    Jméno a příjmení obdarovaného

2 volná místa
20. března 2024
17:00 - 20:00
Praha-východ, Sulice, Sportovní 1190

2700 

2 skladem

Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.

O kurzu

Prostuzené ranní rosy, ohlašují pěkné časy.

Oslavme svátky jara s jarními recepty z kopřiv, medvědího česneku.

Uvaříme upečeme:
Nádivku
Jarní kuřátko
Polévku z medvědího česneku

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

2 skladem

Kurzem vás provede

Petr Hajný

Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v pražském hotelu InterContinental, po vyučení nastoupil  do vyhlášené restaurace Flambé, působil jako šéfkuchař restaurací U Závoje, Piano Nobile, Chagall's... Celý Petrův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena

Zajímavosti o Petrovi

  • Petr je jeden z největších machrů na omáčky vůbec a o své majstrštyky se s vámi podělí během našeho kurzu Omáčky.
  • Petr chtěl být původně automechanik, stejně jako jeho otec, ale nakonec se vydal na dráhu kuchaře.
Vyprodáno

POLÉVKA JE GRUNT!

Kurzem vás provede
Radek David

5. března 2024
0 volných míst
1900 Kč

LOSOSOVÉ UMĚNÍ

Kurzem vás provede
Radek David

11. března 2024
7 volných míst
2900 Kč

VELIKONOČNÍ PEČENÍ PRO DĚTI

25. března 2024
3 volná místa
650 Kč

RIB EYE STEAK V MENU S VARIACÍ OMÁČEK A MARINÁD

Kurzem vás provede
Jan Horký

27. března 2024
4 volná místa
2900 Kč