ZÁZRAK ZVANÝ ZELÍ

Kurzem vás provede

Petr Hajný

Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v… Zobrazit více

    Vyberte si variantu

    Jméno a příjmení obdarovaného

    Napište jméno ve tvaru pro koho.

11. ledna 2024
17:00 - 20:00
Sportovní 1190, Sulice

2200 

Není skladem

Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.

O kurzu

Zelí je opravdový zázrak. Pěstuje se více než 4000 let a Egypťané mu připisovali božskou moc.

Společně si tento zázrak uvaříme v několika podobách.

Zelná polévka
Konfitované zelí
Zelí a omáčky
Zelí jako salát nebo nakládané

Zelí podporuje mozek a pomáhá udržovat paměť, pojďme si tedy společně procvičit nejen mozek, ale i chuťové buňky.

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

„Image by 8photo on Freepik“

Kurzem vás provede

Petr Hajný

Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v pražském hotelu InterContinental, po vyučení nastoupil  do vyhlášené restaurace Flambé, působil jako šéfkuchař restaurací U Závoje, Piano Nobile, Chagall's... Celý Petrův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena

Zajímavosti o Petrovi

  • Petr je jeden z největších machrů na omáčky vůbec a o své majstrštyky se s vámi podělí během našeho kurzu Omáčky.
  • Petr chtěl být původně automechanik, stejně jako jeho otec, ale nakonec se vydal na dráhu kuchaře.
No products found