KURZ – ZVĚŘINA

Kurzem vás provede

Petr Hajný

Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v… Zobrazit více

    Vyberte si variantu

    Jméno a příjmení obdarovaného

27. září 2023
17:00 - 20:00
Sportovní 1190, Sulice

3500 

Není skladem

Máte dotazy? Přečtěte si nejčastější dotazy.

O kurzu

Chcete se naučit speciality ze zvěřiny? Každý druh zvěře má svou jedinečnou chuť i vůni. Maso je vzhledem k nízkému obsahu tuku lehce stravitelné.  Kurz je určen pro všechny milovníky zvěřiny. Po boku zkušeného kuchaře se naučíte přípravě pokrmů zvěřiny.

Kurz se koná při minimálním počtu pěti účastníků, v našem studiu CHEF ARENA, v Sulicích, Sportovní 1190

K dispozici budete mít připravené suroviny, recepty s místem pro vaše poznámky. Během kurzu vám zapůjčíme naší zástěru a veškeré potřebné vybavení. Cena zahrnuje nealkoholické nápoje, vodu, kávu, čaj a rozlévané víno.

Kurzem vás provede

Petr Hajný

Petr Hajný, spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA, než se usadil v Sulicích, prožil bohatou kariéru. Vyučil se v pražském hotelu InterContinental, po vyučení nastoupil  do vyhlášené restaurace Flambé, působil jako šéfkuchař restaurací U Závoje, Piano Nobile, Chagall's... Celý Petrův gastronomický příběh si můžete poslechnut v díle Chef Arena

Zajímavosti o Petrovi

  • Petr je jeden z největších machrů na omáčky vůbec a o své majstrštyky se s vámi podělí během našeho kurzu Omáčky.
  • Petr chtěl být původně automechanik, stejně jako jeho otec, ale nakonec se vydal na dráhu kuchaře.
Vyprodáno

POLÉVKA JE GRUNT!

Kurzem vás provede
Radek David

5. března 2024
0 volných míst
1900 Kč

LOSOSOVÉ UMĚNÍ

Kurzem vás provede
Radek David

11. března 2024
7 volných míst
2900 Kč

VELIKONOČÍ HODY

Kurzem vás provede
Petr Hajný

20. března 2024
2 volná místa
2700 Kč

VELIKONOČNÍ PEČENÍ PRO DĚTI

25. března 2024
3 volná místa
650 Kč