Vojtěch Vrtiška

Láska k jídlu mě provází už od malička. Celé dětství jsem se pletl v kuchyni pod nohy mé mamince a babičce, místo hraček jsem nosil vařečku. Bližší vztah k cukrařině jsem však pocítil až na gymnáziu, kdy se pečení stalo nedílnou součástí mého života a prostorem seberealizace. Vše vygradovalo vítězstvím ve známé soutěži. Nyní pracuji na své nové kuchařce, stále dělím svůj čas mezi cukrařinu a medicínu. Miluji neobvyklé chuťové kombinace a snažím se v každém dezertu zanechat svůj osobitý rukopis a vtisknout mu unikátnost.

Aktuálně vypsané kurzy

CROQUEMBOUCHE JAHODY & PROSECCO

Kurzem vás provede
Vojtěch Vrtiška

24. května 2024
2 volná místa
4900 Kč

Nenechte si ujít žádné novinky a akce z naší Chefarény